Nije mi jasno kako je tamo takva ponuda odobrena od države. Jesu li možda one na prep tabletama cijelo vrijeme, traži li se od klijenta kakav medicinski certifikat ili brzi test na mjestu. Kako održavaju zdravlje ako ih se pumpa svaki dan direktno u pičku? Kako klijent može biti siguran da se neće zaraziti ako jebe neku napumpanu? Ja sam jednom u pijanom stanju napumpao kuravu vani u Indoneziji i fasovao sa bakterijama, sva sreća bilo je izlječivo. Je li ko nedavno išao u Austriju?Apsolutno je to istina,cijene su gore zaista popularne i svakom dostupne.Bordeli su mrak i večinom u svakom imaju led display ispred soba na kojima se vrte slike cure koja radi.Nema lažnih slika ni sranja i 99 posto njih su svakako komadi sa kojima bi se okretali na ulici i rekli: "e da mi je to jebati".
I kao što je Doc Cock napisao svršavanje u sve rupe bez drame.
Osobno sam probao dosta u kojima su radile azijatkinje,jebanje bez kondoma u svršavanje u pičku i u svim ovima godinama nikad nisam pokupio ništa zato što se sve cure redovito testiraju,higijena i kontrola je na visokoj razini a ne da ideš debeloj babi u smrdljivi stan gdje se tuširaš i obrišeš prljavim ručnikom.
Zato svatko tko si može uštedjeti koji euro i otiči,nečete požaliti.