Registriraš se ovdje, platiš članarinu i odeš na tražilicuKak tražite cure na seekingu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Registriraš se ovdje, platiš članarinu i odeš na tražilicuKak tražite cure na seekingu?
Cim trazi lovu u kaficu zaobidji to.jel bio netko sa curom Lucija69 sa seeka
dogovaram s njom susret, cura je preko poruka fina i pristojna, dobro izgleda ali već tri dana mi prodaje spiku kako ju stanodavac tjera van iz stana, da joj je hića za lovu, pa jel bi se našli na cugi...tip bi došao po lovu i tek bi onda išli kod nje u taj stan na keks...ono wtf Brijem da kad taj "kvazi gazda" dođe u birc po lovu oboje bi se ustali i otišli i ostaneš suhog ku...
I inače dosta muljavele na aplikaciji...jel bio netko sa curom Lucija69 sa seeka
dogovaram s njom susret, cura je preko poruka fina i pristojna, dobro izgleda ali već tri dana mi prodaje spiku kako ju stanodavac tjera van iz stana, da joj je hića za lovu, pa jel bi se našli na cugi...tip bi došao po lovu i tek bi onda išli kod nje u taj stan na keks...ono wtf Brijem da kad taj "kvazi gazda" dođe u birc po lovu oboje bi se ustali i otišli i ostaneš suhog ku...
Ima ih još takvih koje traže lovu unaprijed da se kakti osigurajujel bio netko sa curom Lucija69 sa seeka
Ona stara izreka platis unaprijed i postanes konjIma ih još takvih koje traže lovu unaprijed da se kakti osiguraju
Naravno, tako da ljudi pamet u glavu. Nema plaćanja unaprijed.. Samo prenosim iskustva, da ih ima više njih tamo koje žicaju lovu unaprijed nekom tužnom životnom pričomOna stara izreka platis unaprijed i postanes konj
Mozes i viza web karticomJel moguće uplatiti premium članstvo sa običnom karticom od bankovnog racuna…u slučaju da se ne posjeduje kreditna kartica…Koliko vidim traži bas isključivo kreditnu karticu…
Vrlo vjerojatno se ne isplati...shvatit ćeš kad se učipiš.ono malo što vrijedi se brzo filtrira i nestane veli frendDobro ....a jesi otfurao neku francuskinju , spanjolku , litvanku ? Ja trenutno tamo se zajebavam s besplatnom varijantom ...al mi se čini da bi se osplatilo učipit !!?? Ima toljaga ali ima i vrh trebica ....možda možda ? se isplati ? A
Upravo takovecina presipa iz praznog u supljeprave Tatice ne tipkaju po forumi nego djeluju.. pa opisi se .. ako zelis... ili sumnjas ili kaj vec
Tel: 064/677-677
|
|
|