Za mene je
Seeking upravo opravdao svoje postojanje i nije mi žao početne investicije.
Nakon nešto malo dopisivanja, upravo mi je pred sat vremena popušila prekrasna dvadesetogodišnjakinja, studentica, i to nakon što smo se našli nakon posla, odveo sam ju na kavu i nakon toga kod mene u stan. Jedno sasvim posebno iskustvo, vanserijsko, nema tog PO, Ljubavnog, Smokve, Iskrice... Rekla je da joj je prvi put, nedavno se registrirala na Seeking. Mala se prekrasno ljubi, mogao sam primijetiti da uživa u ljubljenju i dodirivanju. Prekrasno tijelo, sise dvojka, jako lijepa dvojka. Prekrasan pogled, oči u osmijeh. Znam da nas mogu lako izmanipulirati ali čini mi se da nije lagala kad je rekla da joj je lijepo i da se napalila se kod ljubljenja i rekla da bi htjela sve ali da ima mengu. Pušila mi ga je lijepo i polako, pravo GFE iskustvo, svršio sam joj u usta, guta. Dogovorili susret za vikend sa svim u kompletu.
Cijena = 400kn + plaćeno članstvo na
Seeking, ali najbolje uložen novac u ovaj sport ikad.
Odvezao sam je nazad tamo gdje sam je pokupio i za rastanak me poljubila u usta. Budem li pametan, ovo bi mogao biti početak jednog jako lijepog prijateljstva i s vremenom - bez plaćanja.
Ako ste na
Seekingu, igrajte pametno, bez krkanluka, ispipajte pažljivo teren i isplatiti će vam se. Zaboravite krkanski nastup.
Sretno svima. Ja ću danas leći sa osmijehom na licu.