Te koje uzimaju takve mizerne cifre ne bih taknuo štapom. Bog te pitaj sa kim te sve viđaju i čim pristaju na takve mizerne cifre znači da im treba hitno love. Naravno ne pristajem na neke sulude zahtjeve, ali platim neku normalnu cifru i znam da se mala ne viđa sa više od 2,3 frajera mjesečno.Probao seeking ljetos, uplatio članarinu, mjesec dana, par nekih kontakata, bio sam prilično stalno zauzet i na putu ali realizirao sam 2 x sa curama koje su ok i nisu u nebesima, cifre koje mnoge tamo bubaju se rekao bih po evropskim tarifama i nerealne, dok ima i nekoliko normalnijih i pametnijih cura koje idu na sigurnost i duži rok, pa uz normalne iznose to traje ugodno i nekoliko mjeseci a znam neke i godina. Što im je na kraju i isplativije i imaju neku sigurnost. Ovo bubanje po 100 i više eur je po sistemu APP, i odmah se vidi da su te cure neozbiljne i nisu posvećene kvalitetnom druženju. Je rrealno možeš uzeti oglasnik i za 100 i više eur izmišljati kakvu želiš, ovo je više neki fair odnost na duže staze a na obostrano zadovoljstvo.
posljednja izmjena od urednika: