Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odu ti jer nekog nađu, nego jer ih muškarci izmaltretiraju sa porukama ili češći slučaj padnu na marketing i misle da će dobit lovu za ispijanje kave. Ja zapravo imam suprotan savjet, nemoj se javljat ovim svježe registriranim osim ako nemaš volje i želje se dopisivat duže vrijeme i možda par puta sa njima izać a da nema sexa.Ja sam našao šta sam tražio, longterm dogovor sa studenticom. Ima dečka, pored toga se još buba samo samnom za mjesečnu naknadnu. Takav je barem dogovor, vrlo normalna cura, za sada sve top.
Čini mi se da je prošle godine bilo lakše zbog korone, bilo je manje starih lovatora. Sada se curama koje nešto vrijede nudi ozbiljna lova.
Inače, najbolja (jedina?) opcija je uloviti curu koja se tek registrirala. Sve najbolje brzo odu, puno profila koji se dugo nisu ulogirali. One top top prirodne cure u par dana riješe sve.
Tako da budite strpljivi.
Također mislim da će biti bolja ponuda kada krene faks. A s ovom inflacijom pogotovo.
Budi fin i kulturan, pozovi prije na neko piće, večeru da se malo opuste i ne upadaj u prvih 5 poruka e za koliko te mogu bubat. Pokazivala mi je jedna nedavno poruke koje dobiva i to su većinom razgovori ja tarzan ti jane. Ako možeš bolje od toga nećeš imat problema nekog tamo nać i nešto dogovorit.Ne odu ti jer nekog nađu, nego jer ih muškarci izmaltretiraju sa porukama ili češći slučaj padnu na marketing i misle da će dobit lovu za ispijanje kave. Ja zapravo imam suprotan savjet, nemoj se javljat ovim svježe registriranim osim ako nemaš volje i želje se dopisivat duže vrijeme i možda par puta sa njima izać a da nema sexa.
Sve odlični savjeti. Cura s kojom sam se ja dogovorio kaže isto za razinu upada.Budi fin i kulturan, pozovi prije na neko piće, večeru da se malo opuste i ne upadaj u prvih 5 poruka e za koliko te mogu bubat. Pokazivala mi je jedna nedavno poruke koje dobiva i to su većinom razgovori ja tarzan ti jane. Ako možeš bolje od toga nećeš imat problema nekog tamo nać i nešto dogovorit.
To je seeking stranicakoja je stranica EEG? EGE?
Zar nisu u ovoTo je seeking stranica
O čemu se onda ovdje priča? To je kratica za?To je seeking stranica
Da, to je prevarant(ica). Trazi unaprijed dio novaca; to cure sa Seekinga nikad ne traze, cak i ako dolaze iz drugih drzava.Ima li netko iskustva s MysteriousCutie?
ok. tnxDa, to je prevarant(ica). Trazi unaprijed dio novaca; to cure sa Seekinga nikad ne traze, cak i ako dolaze iz drugih drzava.
Obično se vrte 2 cijene.koliko je cijena druzenja u prosjeku sa curama na seekingu
Sve zavisi koliko si vjest u dogovaranju. Znao sam top komade pronaci za 150€ i super se zabaviti. One sto traze cifre od 500€ na vise obicno ignoriram. Smatram da je 200€ ok ostalo je napuhavanje cijene. No tko voli i placa..koliko je cijena druzenja u prosjeku sa curama na seekingu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|