Bio sam par puta kod Nicole pa da ostavim neki komentar možda nekome pomogne. Brz dogovor,nema puno komplikacija(mali savjet,preko telefona nemojte tražiti ne znam ni ja što,dogovori se za masažu,pa u prostoru pitaj i traži,skroz je oke cura).Što se tiče same masaže,meni osobno ništa posebno(zapravo bezveze). Malo trackanja,trljanja,pa onda ti trlja sise(btw.koje su fantastične) po leđima,okreneš se i odmah prelazi na stojana.
Obzirom da sam bio par puta, "znam" što radi pa sam tražio sloppy blowjob.
To radi odlično i tu sam bio zadovoljan(svaka preporuka tko je fan sloppy-a)
Malo ga stavi među sise ako tražiš i to je to.
Zaboravio sam reći da sloppy radi sa komandosom.
To sve je 100 novih... S tim da cepa 70 samo da ju vidiš.
Dojam izgleda: sređena i dotjerana(u tangama uvijek,ostalo sve skida),ima neke tetovaže,prilično komunikativna.
Za one koji vole stopala,i ona su sređena i koliko sam vidio prilično sexy(osobno nisam probao).
Radi i u paru sa Barbarom,dakle ako je ovo sve 100 kod Nicole,onda je s Barbarom x2.
Obzirom da sam bio par puta, "znam" što radi pa sam tražio sloppy blowjob.
To radi odlično i tu sam bio zadovoljan(svaka preporuka tko je fan sloppy-a)
Malo ga stavi među sise ako tražiš i to je to.
Zaboravio sam reći da sloppy radi sa komandosom.
To sve je 100 novih... S tim da cepa 70 samo da ju vidiš.
Dojam izgleda: sređena i dotjerana(u tangama uvijek,ostalo sve skida),ima neke tetovaže,prilično komunikativna.
Za one koji vole stopala,i ona su sređena i koliko sam vidio prilično sexy(osobno nisam probao).
Radi i u paru sa Barbarom,dakle ako je ovo sve 100 kod Nicole,onda je s Barbarom x2.