Možda je to prijateljica dana?To mi isto nije bilo jasno kako to prijateljica noci a radi do 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je to prijateljica dana?To mi isto nije bilo jasno kako to prijateljica noci a radi do 15
upravo mi ponudila 70e samo ručnu masažu (dakle ne ni b2b).Jel ima recencija Barbare?
Davala je prije više od 5 godina, sad nebitno, ionako u nje ne bi ni išao, zadnji put nije valjalo ništa. Smećarska tema na forumu, nema tu kruha.Kak joj se pička razlohala, kad pičke neda
Od poroda sad je mlada mama pa misli ako ga duda i sevi cicama da nije kurveštara.Kak joj se pička razlohala, kad pičke neda
Jel se može dobiti dobiti i pušenje kod nje i koja je tarifa?Od poroda sad je mlada mama pa misli ako ga duda i sevi cicama da nije kurveštara.
Nisam neki ekspert, al nije dudanje isto sta i pusenje?Jel se može dobiti dobiti i pušenje kod nje i koja je tarifa?
Jel to ChatGpt?Iz ovog svega procitanog sam skuzio samo da joj je klijentela razlicitih ukusa pa samim tim i nju razlicito vide. Po ovom zakljucujem da je zenska uredna i atraktivna, a bolja je prema boljima i onima koji bolje i zdravije izgledaju...
Upravo sam dogovorio u 19h, uzet ću je na 2h da se dobro zabavim i da vam napišem recenziju. Da napomenem, ovo mi je prvi put da idem u ovakav tip akcije, nikad prije nisam ništa slično ucinio, obicno vanka pokupim neke curice, ali sam u ružioni pa bi se usput malo i zezao. Btw, čitao sam da ako si ono ok tip, da te žene onda malo i puštaju kočnicu, jer ono, zgodan sam tip, visok i atletski građen, pričam dva jezika, uspješan u svom poslu... I vjerujem da bi me većina njih pogledala na cesti... E sad, jel moguće na tu kartu dobiti nešto više od obične masaže?Jel se može dobiti dobiti i pušenje kod nje i koja je tarifa?
Iskreno, zaboli njih koliko si lijep, obrazovan, kulturan itd. Njih zanima samo bivši Starćevići. Baš ako im se stvarno svidiš onda možda ali ne sigurno prvi put.Upravo sam dogovorio u 19h, uzet ću je na 2h da se dobro zabavim i da vam napišem recenziju. Da napomenem, ovo mi je prvi put da idem u ovakav tip akcije, nikad prije nisam ništa slično ucinio, obicno vanka pokupim neke curice, ali sam u ružioni pa bi se usput malo i zezao. Btw, čitao sam da ako si ono ok tip, da te žene onda malo i puštaju kočnicu, jer ono, zgodan sam tip, visok i atletski građen, pričam dva jezika, uspješan u svom poslu... I vjerujem da bi me većina njih pogledala na cesti... E sad, jel moguće na tu kartu dobiti nešto više od obične masaže?
Imam i love, to nije problem... Ali ima cura koje neće nikako... E sad, ja da se bavim tim poslom i da mi dodje napeta ženska, ne garantiram da ne bih popustio.. Valjda je i kod njih tako, brijem da nije isto kad dođe lik 57 godina, doma dvoje djece i rospija od žene s posla na kojem radi od 07-17... I kad dodje zgodan lik koji pazi na sebe, bavi se sportom, ne pije, ne puši....Iskreno, zaboli njih koliko si lijep, obrazovan, kulturan itd. Njih zanima samo bivši Starćevići. Baš ako im se stvarno svidiš onda možda ali ne sigurno prvi put.
Nije joj sigurno isto da dođe neki koji je zgodan i u lovi, nego neki deda. Pričao sa jednom baš o tome i veli ona da se napali ali teško da bude dala. Bilo bi mi drago da dobiješ ali čisto sumnjam. Aj baš javi kak je prošlo i sretno.Imam i love, to nije problem... Ali ima cura koje neće nikako... E sad, ja da se bavim tim poslom i da mi dodje napeta ženska, ne garantiram da ne bih popustio.. Valjda je i kod njih tako, brijem da nije isto kad dođe lik 57 godina, doma dvoje djece i rospija od žene s posla na kojem radi od 07-17... I kad dodje zgodan lik koji pazi na sebe, bavi se sportom, ne pije, ne puši....
Ma sad idem prvi put u takvu akciju, nikad nisam bio, i neka trema me lovi, ali prema svemu što čitam Nicole je trenutno best buy na tržištu I ne vjerujem da ista može poći po ''krivu". Btw. S obzirom da odsjedam dva dana u ZG, znate li neku finu curu za višesatno druženje?Nije joj sigurno isto da dođe neki koji je zgodan i u lovi, nego neki deda. Pričao sa jednom baš o tome i veli ona da se napali ali teško da bude dala. Bilo bi mi drago da dobiješ ali čisto sumnjam. Aj baš javi kak je prošlo i sretno.
Prelistaj par stranica u nazad, ima neka ( domaća) na Ege dolazi u prostor i nije jeftina hvalili ju jučer ili u subotu tu na forumu.Ma sad idem prvi put u takvu akciju, nikad nisam bio, i neka trema me lovi, ali prema svemu što čitam Nicole je trenutno best buy na tržištu I ne vjerujem da ista može poći po ''krivu". Btw. S obzirom da odsjedam dva dana u ZG, znate li neku finu curu za višesatno druženje?
Prelistaj par stranica u nazad, ima neka ( domaća) na Ege dolazi u prostor i nije jeftina hvalili ju jučer ili u subotu tu na forumu.
Ma sad idem prvi put u takvu akciju, nikad nisam bio, i neka trema me lovi, ali prema svemu što čitam Nicole je trenutno best buy na tržištu I ne vjerujem da ista može poći po ''krivu". Btw. S obzirom da odsjedam dva dana u ZG, znate li neku finu curu za višesatno druženje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|