Vauuuuu....ima.brutalno dobre siseNicole, moje slike
Nicole sa slike pruža body to body ručnu masažu Prekrasan prostor. Kvatrić. Moguc strap on, foot fetishwww.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vauuuuu....ima.brutalno dobre siseNicole, moje slike
Nicole sa slike pruža body to body ručnu masažu Prekrasan prostor. Kvatrić. Moguc strap on, foot fetishwww.oglasnik.hr
Nekad je stanovala u mom kvartu,druzila se samo na preporuku i sa poznatima..sve se je moglo dogovoriti..Frend i ja smo je vise puta udarali u 2+1 kombinaciji..Nikakve recenzije kako spada nisam našao, a baš me zanima.
Jel se da dogovoriti išta više ili samo tracka i masira?
Jel itko dogovorio bar pušing?
a jel rodila s nekim klijentom ili ima nekog partnera ili barem oplođivača?Nekad je stanovala u mom kvartu,druzila se samo na preporuku i sa poznatima..sve se je moglo dogovoriti..Frend i ja smo je vise puta udarali u 2+1 kombinaciji..
Od kad je rodila radi samo masaze i drkice,i to gleda da te cim prije rjesi..
Rodila je sa tipom sa kojim je godinama zivjela...i uredno se bavila ovim sportom..a ti
a jel rodila s nekim klijentom ili ima nekog partnera ili barem oplođivača?
Ja sam se s njom nekad družio i to je znalo biti top. Nisam znao da može i kombinacija, uvijek sam bio 1:1. E, da sam znao da može i kombinacija 2+1... Jeste ti i frend s njom radili i anal ili je bilo samo oral i u picu?Nekad je stanovala u mom kvartu,druzila se samo na preporuku i sa poznatima..sve se je moglo dogovoriti..Frend i ja smo je vise puta udarali u 2+1 kombinaciji..
Od kad je rodila radi samo masaze i drkice,i to gleda da te cim prije rjesi..
Bila je za sve dogovore..radila je i anal..Ja sam se s njom nekad družio i to je znalo biti top. Nisam znao da može i kombinacija, uvijek sam bio 1:1. E, da sam znao da može i kombinacija 2+1... Jeste ti i frend s njom radili i anal ili je bilo samo oral i u picu?
Kak se zoveBila je za sve dogovore..radila je i anal..
mmf,ffm,mmff..sve smo to isprobali..
Je li se lezbakala u ffm i mmff?Bila je za sve dogovore..radila je i anal..
mmf,ffm,mmff..sve smo to isprobali..
Kažem da je radila sve,bez suzdržavanja..Je li se lezbakala u ffm i mmff?
Ako da, do koje mjere?
(Baš me ovo zanima )
Potpisujem.."Tko je jebo jebo je, ja se sada udajem."
Dečki moji za sada ništa od nje.
Možda kad joj beba malo naraste.
Ima dijete, promijenio joj se odnos prema sexu u trudnoći i zbog majčinstva.
Kad je rodila? Da li doji?"Tko je jebo jebo je, ja se sada udajem."
Dečki moji za sada ništa od nje.
Možda kad joj beba malo naraste.
Ima dijete, promijenio joj se odnos prema sexu u trudnoći i zbog majčinstva.
Kad je rodila? Da li doji
Naravno da bi. Zato i pitam.Da ne bi mozda sisao ?
jel ona prije šljakala na kajzerici?Ja sam se s njom nekad družio i to je znalo biti top. Nisam znao da može i kombinacija, uvijek sam bio 1:1. E, da sam znao da može i kombinacija 2+1... Jeste ti i frend s njom radili i anal ili je bilo samo oral i u picu?
Nikol nije ona ženska koja je uvijek s nekom drugom radila masažu na Kajzerici.jel ona prije šljakala na kajzerici?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|