Kineske / tajlandske masaže

super thai, Palmotićeva
bio sam vise puta tamo, međutim zadnja dva sam pred kraj pitao moze li happy end i oba puta sam ga dobio(razlicite maserke), malo pregovaranja..moze rucni i oral za malo vecu cifru, ovisi kako se dopadnes maserki, mozes ih dirat(samo prvo pitas za dopustenje), ruka u gace, sise, pica, guza…dosta dobro oba puta odrađeno
Stvarno? Bio sam tamo nedavno i nije ništa ponudila kad sam pitao, malo je zastala i nastavila masirat. Kak si ti pitao i kolko para?

Onda momci jel ima kakav salon u centru za masazu da je dobar ili da je neka imalo zgodna masira, ne mora strogo bit za HJ/BJ ili da si gol,taj dio se proba isposlovati pa ono. Bit cu subotu i nedjelju u zgu a sawasdee u puli mi je postao malo naporan i dosadnjikav. Mogu slobodno preporuke i u inbox

Bio u Super thai Palmotićeva, nula bodova za nešto više od masaže. Ne znam, možda i ovisi od maserke do maserke. Masaža je bila jako dobra, žena zna posao.

Pozdrav,
već duže vrijeme idem na masažu u palmotićevu. Prvenstveno radi dobre masaže. Ako želite nešto više to vam ovisi o maserki. Nekoliko njih mi je ponudilo. Ima ih stvarno dosta i dosta ih se izmijenilo. Ako želite probati da dobijete nešto više uzmite uljnu ili my massage. Btw ona najstarija je šefica nju nemojte pitati.

Pozdrav,
već duže vrijeme idem na masažu u palmotićevu. Prvenstveno radi dobre masaže. Ako želite nešto više to vam ovisi o maserki. Nekoliko njih mi je ponudilo. Ima ih stvarno dosta i dosta ih se izmijenilo. Ako želite probati da dobijete nešto više uzmite uljnu ili my massage. Btw ona najstarija je šefica nju nemojte pitati.
jel Tip još tamo?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh