Kineske / tajlandske masaže

Javi se na privat pa ću ti napisati
Pozdrav, takodjer me zanima koji su to saloni gdje je moguce biti gol te masiraju prepone. Zivio sam par godina u Aziji i nedostaje mi to, a tamo to kosta 5-10 eura za sat vremena. Na kraju masaze doslovno iskaces iz koze koliko zelis svrsit, a vecinom ti udovolje.

Registriran: 02.12.2024 odmah isti dan ito 1. njegov post je taj, i onda nikome ne odgovara na privatne poruke niti ovdje u temi, zar to nije malo sumnjivo istinitost toga što piše.

super thai, Palmotićeva
bio sam vise puta tamo, međutim zadnja dva sam pred kraj pitao moze li happy end i oba puta sam ga dobio(razlicite maserke), malo pregovaranja..moze rucni i oral za malo vecu cifru, ovisi kako se dopadnes maserki, mozes ih dirat(samo prvo pitas za dopustenje), ruka u gace, sise, pica, guza…dosta dobro oba puta odrađeno

super thai, Palmotićeva
bio sam vise puta tamo, međutim zadnja dva sam pred kraj pitao moze li happy end i oba puta sam ga dobio(razlicite maserke), malo pregovaranja..moze rucni i oral za malo vecu cifru, ovisi kako se dopadnes maserki, mozes ih dirat(samo prvo pitas za dopustenje), ruka u gace, sise, pica, guza…dosta dobro oba puta odrađeno
Pozz, koliko kosta takva masaža

super thai, Palmotićeva
Ima li koja zgodna... ja kad sam bio bile su dvije teretne... ne baš naročito napete...
Ako imaš ime pls u privat

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh