Može info?Vec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može info?Vec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Pozdrav, takodjer me zanima koji su to saloni gdje je moguce biti gol te masiraju prepone. Zivio sam par godina u Aziji i nedostaje mi to, a tamo to kosta 5-10 eura za sat vremena. Na kraju masaze doslovno iskaces iz koze koliko zelis svrsit, a vecinom ti udovolje.Javi se na privat pa ću ti napisati
Moze infoVec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Ma nista nitko ocitoJel dobio tko info moze i pm
Pozz, koliko kosta takva masažasuper thai, Palmotićeva
bio sam vise puta tamo, međutim zadnja dva sam pred kraj pitao moze li happy end i oba puta sam ga dobio(razlicite maserke), malo pregovaranja..moze rucni i oral za malo vecu cifru, ovisi kako se dopadnes maserki, mozes ih dirat(samo prvo pitas za dopustenje), ruka u gace, sise, pica, guza…dosta dobro oba puta odrađeno
Ima li koja zgodna... ja kad sam bio bile su dvije teretne... ne baš naročito napete...super thai, Palmotićeva
bio sam vise puta tamo, međutim zadnja dva sam pred kraj pitao moze li happy end i oba puta sam ga dobio(razlicite maserke), malo pregovaranja..moze rucni i oral za malo vecu cifru, ovisi kako se dopadnes maserki, mozes ih dirat(samo prvo pitas za dopustenje), ruka u gace, sise, pica, guza…dosta dobro oba puta odrađeno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|