Kineske / tajlandske masaže

Pozdrav,
već duže vrijeme idem na masažu u palmotićevu. Prvenstveno radi dobre masaže. Ako želite nešto više to vam ovisi o maserki. Nekoliko njih mi je ponudilo. Ima ih stvarno dosta i dosta ih se izmijenilo. Ako želite probati da dobijete nešto više uzmite uljnu ili my massage. Btw ona najstarija je šefica nju nemojte pitati.

Pozdrav,
već duže vrijeme idem na masažu u palmotićevu. Prvenstveno radi dobre masaže. Ako želite nešto više to vam ovisi o maserki. Nekoliko njih mi je ponudilo. Ima ih stvarno dosta i dosta ih se izmijenilo. Ako želite probati da dobijete nešto više uzmite uljnu ili my massage. Btw ona najstarija je šefica nju nemojte pitati.
jel Tip još tamo?

Lažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.
Slazem se inače ja uzimam postotak pa zato to govorim.Stavi se u njihovu poziciju rade za minimalac nikog ne poznaju možda treba uzet u obzir ( nista osobno) ako si iskusan samim time i star još ako imas nekakav omalovažavajuc stav prema njima mozda je problem na tvojoj strani.uzet njima 30 e je jackpot.ali velim ja sam mlad zgodan pristojan mozda je i do toga

Imam nekoliko iskustva sa thai masazama pa nek se javi ko isto ima iskustva da izmjenimo info, necu odgovarati na poruke: gdje mi ga moze drkati

Bio sam u vecini thai salona u Zg i niti jedan nije nudio ni nakon upita nasamo B2B ili HJ. Ne znam da li su svetice kod nas ili sta... naravno pristojan max. Sve moze ali nesto vise od masaze glatko odbiju

u svim Thai centrima su me maskirali golog, to uopće nije pitanje, skineš se i legneš 😎

Ovo drugo što vas zanima je stvar umješnosti jer im to vlasnici brane a to standardno rade svugdje po Europi, Bliskom Istoku i doma 😉 .. budite sigurni da su to radile jako puno puta 😁

u svim Thai centrima su me maskirali golog, to uopće nije pitanje, skineš se i legneš 😎

Ovo drugo što vas zanima je stvar umješnosti jer im to vlasnici brane a to standardno rade svugdje po Europi, Bliskom Istoku i doma 😉 .. budite sigurni da su to radile jako puno puta 😁
Prcko a dali bi bio tako ljubazan da me malo upute gdje su bolji komada, bolja masaža i veća šansa za dodatno usluge. Ja idem u NZG i već dugo ni blizu.

Prcko a dali bi bio tako ljubazan da me malo upute gdje su bolji komada, bolja masaža i veća šansa za dodatno usluge. Ja idem u NZG i već dugo ni blizu.
Dao sam si truda unatrag 2 mjeseca i obisao vecinu zg thai salona. Vecinom su te maserke osrednjeg do loseg izgleda i u cetrdesetim godinama. Sanse za drkicu su 50%. Ovisno kako im se svidis, koliko si uporan i koliki tip ponudis. Sve ce te na prvu odbit, al malo nagovaranja i ide to. Da li drkica vrijedi 20-30 eur i to od ne bas zgodne tajlandjanke? Ne. Mozda jedino ako neko napaljuje ta spika... ali svako ima svoje. BJ sam dobio sam kod jedne i bio je ok.

Dao sam si truda unatrag 2 mjeseca i obisao vecinu zg thai salona. Vecinom su te maserke osrednjeg do loseg izgleda i u cetrdesetim godinama. Sanse za drkicu su 50%. Ovisno kako im se svidis, koliko si uporan i koliki tip ponudis. Sve ce te na prvu odbit, al malo nagovaranja i ide to. Da li drkica vrijedi 20-30 eur i to od ne bas zgodne tajlandjanke? Ne. Mozda jedino ako neko napaljuje ta spika... ali svako ima svoje. BJ sam dobio sam kod jedne i bio je ok.
Mene neki dan dama napalila pa rukom pokazala dali hoću drkicu. Veli 50. Ja reko ne bi hvala ali dali moze pljuga za 50... veli ona mrtav hladna 100. E sad sam ipak odustao. Ali očito netko I to plati.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh