Može info?Vec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može info?Vec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Pozdrav, takodjer me zanima koji su to saloni gdje je moguce biti gol te masiraju prepone. Zivio sam par godina u Aziji i nedostaje mi to, a tamo to kosta 5-10 eura za sat vremena. Na kraju masaze doslovno iskaces iz koze koliko zelis svrsit, a vecinom ti udovolje.Javi se na privat pa ću ti napisati
Moze infoVec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
Ma nista nitko ocitoJel dobio tko info moze i pm
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|