taubeka_dva
New member
Je li netko bio u Buaban ili Kaho sun salonima u Zg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se inače ja uzimam postotak pa zato to govorim.Stavi se u njihovu poziciju rade za minimalac nikog ne poznaju možda treba uzet u obzir ( nista osobno) ako si iskusan samim time i star još ako imas nekakav omalovažavajuc stav prema njima mozda je problem na tvojoj strani.uzet njima 30 e je jackpot.ali velim ja sam mlad zgodan pristojan mozda je i do togaLažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.
Bio za Buaban nisam siguran a Khao sun mislim da niš od tog.Je li netko bio u Buaban ili Kaho sun salonima u Zg?
Pozdrav, koliko košta masažaBio u Super thai Palmotićeva, nula bodova za nešto više od masaže. Ne znam, možda i ovisi od maserke do maserke. Masaža je bila jako dobra, žena zna posao.
Bio sam ja...vrlo dobre tajlandske masaze I nista visePozdrav, da li je netko bio na masaža u Bogovičevoj ,Thai
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|