prckko
Active member
tip max 30 € ..ionak je to samo 5 min ručnokolko ekstra para ostavis za to sto si opisao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tip max 30 € ..ionak je to samo 5 min ručnokolko ekstra para ostavis za to sto si opisao?
Moraš joj reći Me love you long timeprimiš je za guzu pa ako se ne buni onda joj staviš ruku na svoj ..i kažeš joj da će dobiti dobar tip
Ja mislim da treba par godina da se malo smjeste i skuze kak sve kod nas funkcionira. Mozda misle da smo uređena Europska zemlja gdje je sve strogo i da ce dobit dozivotnu kaznu zatvora ako nesto probaju i padnuIma toliko azijatkinja migrantica u zg da me stvarno čudi kako nema više takvih salona. Vani sve puno salona u kojima ispod stola azijatkinje nude svašta a kod nas su valjda došle jedino fine i pristojne koje se drže pravila.
Bio par puta i nisam ništa pitao za nešto višeJa mislim da treba par godina da se malo smjeste i skuze kak sve kod nas funkcionira. Mozda misle da smo uređena Europska zemlja gdje je sve strogo i da ce dobit dozivotnu kaznu zatvora ako nesto probaju i padnu
ko pita ne skitaBio par puta i nisam ništa pitao za nešto više
Super si to izveo a i lijepo je što si to svoje nezaboravno iskustvo podjelio sa nama.Bio par puta i nisam ništa pitao za nešto više
Aj za Tajland. Tamo ima na svakom uglu masaze.blago se vama pa imate te salone.. kod nas kineskinja ni na vidiku... a volio bih otici...
Super masaza. Nema extraJel bio tko možda?No1 Thai Masaža u Zagrebu! | Thai centar Thalea
No1 Thai Masaža u Zagrebu! Thalea pomaže drugima postići maksimalni wellness u svom životu. Razmazite se jedinstvenim blagodatima tajlandskih masaža.thaicentarthalea.com
Kakva su iskustva jel ima nesto vise od masaže?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|