anastasia
Active member
Pa naravno, jadan treba pomoć na daljinu kod drkanja.neplačaju se slike samo ,hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa naravno, jadan treba pomoć na daljinu kod drkanja.neplačaju se slike samo ,hahaha
oli dami treba pomoćPa naravno, jadan treba pomoć na daljinu kod drkanja.
Ana javi se da se konačno lijepo provedemoEeee,sad....
Žensko iskustvo.
Dakle,broj iz nicka mi je godina proizvodnje, što nikad nisam skrivala .
Nisam nešto woow,ali čisto pristojnog izgleda i normalna.
Tražila sam nešto neobavezno i ljudsko...nudila da ukoliko druga strana nema prostor, troškove eventualnog iznajmljivanja prostora ćemo dijeliti.
S jednim likom sam se dopisivala vjv više od 2 mjeseca, izvuklo sličica i prljavih pričica....pa samo nestao.
S jednim sam išla u ZG(nisam iz ZG) 3x na kavu upoznavanja,a da lik nijednom nije došao.
Slijedećem sam to ispričala i molila za fer odnos...odem na kavu,sjedim...piše: vozim....i više ni traga.
Oni što su došli,bolje da nisu....
Jedan nije ni sjeo,a vadi antidepresive.
Bilo je još koloritnih iskustava,nije za pričati.
Laže se o svemu:godinama,izgledu, visini......ludilo
Dakle,svima nam je slično.
Ja sam zaključila da s nama ,po ovakvim stranicama, nešto gadno nije u redu.
Javi mi se za kvalitetno druženjeNpr.muškarcima je dovoljno izvući par eksplicitnih sličica,malo prljavih pričica...i kad vidi da je izvukao što je mogao,ide dalje....na slijedeću žrtvu.
Vidim da se ovdje svi vodi stereotipima, cure nas doživljavaju kao neotesane drkađije, poplašene pičkice i mamine sinove a mi vas kao droljetine i kučke bez zrna empatije.Ja imam iskustva sa drkarošima i stalkerima....
Sa Smokve pogotovo.
U porukama čist ok, sve super, razmjenimo par slika, dam čak i telegram pa komunikaciju nastavimo tamo...kad ono, dan kad se trebamo naći, lika nema niotkud. A ja si oslobodila vrijeme, dva puta čak i došla, sva top, a luđak se ne pojavi i nestane sa porukama.
I onda se takvi jave nakon par mjeseci sa: Hej, kako si?
Wtf?!
Bolesno....
Tak da sada svakak tražim neku garanciju da će netko zaista i doći nakon kaj ga izmaltretiram traženjem slika.
Jedan koji se nije pojavio vidim da me redovito prati na insta i gleda sve moje priče
Taj mi se čak javio sa isprikom da se kao preplašio u zadnji čas...a jeste muški kukavice, zaista, koji k vam je više.
Ni M od muškarci.
oli dami treba pomoć![]()
Teško kliknemo i jer mi žene nikad ne dolazimo na dejt stranice jer želimo samo sex. Uvijek nam treba nešto više, pa i razgovor, emocije ili su tu neki skriveni motivi. Ili lova, no ne mislim sada na takav seks, plaćeni. Nego na dejtanje.Vidim da se ovdje svi vodi stereotipima, cure nas doživljavaju kao neotesane drkađije, poplašene pičkice i mamine sinove a mi vas kao droljetine i kučke bez zrna empatije.
Ponekad se netko od muškog spola javi sa tekstovima punim razumijevanja za žensku stranu a u stvari se radi o tome da bi se rado, ako je ikako moguće besplatno, uvukao u nečije gaćice.
Na ovom smo forumu smo svi radi seksa a nikako radi beskrajnog pijenja kave ili razmijene poruka. Neki su tu da bi bili plaćeni za seks a drugi da bi ga platili. Inače sam strpljiva osoba ali i onda kad se, čudom, pojavi osoba koja je zainteresirana za stvarno druženje a ne za "druženje" obzirom da smo svi "malo pomaknuti", odnosno kako je to Ana70 napisala "da s nama nešto nije uredu" onda ili nama ponestane strpljenja ili njima ponestane sigurnosti, tako da sve pošaljem u onu stvar i sve se sruši prije nego li je išta i izgrađeno. Barem u mom slučaju s jednom forumašicom.
Dakle, nije da nema muškaraca sa velikim M niti da nema normalnih cura samo teško da ćemo "kliknuti" kako je to Anastasija napisala.
Stoga možemo zaključiti da je ključna riječ: MOTIVACIJA.Teško kliknemo i jer mi žene nikad ne dolazimo na dejt stranice jer želimo samo sex. Uvijek nam treba nešto više, pa i razgovor, emocije ili su tu neki skriveni motivi. Ili lova, no ne mislim sada na takav seks, plaćeni. Nego na dejtanje.
A vi muški ste jednostavni i uglavnom bi samo sex. Kaj nama prilično brzo dosadi ako se radi samo o tome, ne znam dal se ikoja moderna cura danas nalazi sa nekim samo zbog seksa. Uz toliko raznovrsnih igrački sa kojima se možemo same pobrinuti za sebe pogotovo![]()
Onda sam ja skroz u krivu što se tiče ovog foruma jer mi se čini kako se na ovom forumu uglavnom razmjenjuju mišljenja i saznanja o curama i njihovim uslugama kao i posljedično tome o prostorima za druženje i boleščinama koje ih prate (i ostale popratne teme vezane za plaćeni sex). Definitivno ga nisam doživljavao kao dejet forum. Tako da isključivo se radi o plaćanju a ne nikako o nekim kako ti pišeš skrivenim motivima i cure ovdje kad nešto očekuju više onda se radi o više novaca, a razgovor i emocije (čast izuzecima) vjerojatno ostave tamo negdje izvan prostora gdje primaju klijente.Stoga možemo zaključiti da je ključna riječ: MOTIVACIJA.
Mi žene smo motivirane neko vrijeme dok imamo neku korist od međusobnog odnosa, a vi muški toliko dugo dok vam traje erekcija.
I to je jednostavno tak, najiskrenije.
Ma razgovor je krenuo na općenito dejtanje preko sajtova a ne samo nalaženje preko ovog foruma.Onda sam ja skroz u krivu što se tiče ovog foruma jer mi se čini kako se na ovom forumu uglavnom razmjenjuju mišljenja i saznanja o curama i njihovim uslugama kao i posljedično tome o prostorima za druženje i boleščinama koje ih prate (i ostale popratne teme vezane za plaćeni sex). Definitivno ga nisam doživljavao kao dejet forum. Tako da isključivo se radi o plaćanju a ne nikako o nekim kako ti pišeš skrivenim motivima i cure ovdje kad nešto očekuju više onda se radi o više novaca, a razgovor i emocije (čast izuzecima) vjerojatno ostave tamo negdje izvan prostora gdje primaju klijente.
I djelomično se slažem s ovim što si napisala da vam motivacija traje dok imate koristi, dakle jednokratno, a nama motivacija traje toliko dugo koliko nam traje erekcija, samo zaboravljaš da erekciju dobijemo višekratno pa makar u pitanju bila jedna žena.....
Hajde da se ti i ja barem u nečemu slažemoMa razgovor je krenuo na općenito dejtanje preko sajtova a ne samo nalaženje preko ovog foruma.
Prilično je jasno kaj se ovdje radi i nudi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|