Iskustva s oglasnika _FAKE JAVLJANJA

Teško kliknemo i jer mi žene nikad ne dolazimo na dejt stranice jer želimo samo sex. Uvijek nam treba nešto više, pa i razgovor, emocije ili su tu neki skriveni motivi. Ili lova, no ne mislim sada na takav seks, plaćeni. Nego na dejtanje.
A vi muški ste jednostavni i uglavnom bi samo sex. Kaj nama prilično brzo dosadi ako se radi samo o tome, ne znam dal se ikoja moderna cura danas nalazi sa nekim samo zbog seksa. Uz toliko raznovrsnih igrački sa kojima se možemo same pobrinuti za sebe pogotovo 😁
Stoga možemo zaključiti da je ključna riječ: MOTIVACIJA.
Mi žene smo motivirane neko vrijeme dok imamo neku korist od međusobnog odnosa, a vi muški toliko dugo dok vam traje erekcija. 😅😆
I to je jednostavno tak, najiskrenije.

Stoga možemo zaključiti da je ključna riječ: MOTIVACIJA.
Mi žene smo motivirane neko vrijeme dok imamo neku korist od međusobnog odnosa, a vi muški toliko dugo dok vam traje erekcija. 😅😆
I to je jednostavno tak, najiskrenije.
Onda sam ja skroz u krivu što se tiče ovog foruma jer mi se čini kako se na ovom forumu uglavnom razmjenjuju mišljenja i saznanja o curama i njihovim uslugama kao i posljedično tome o prostorima za druženje i boleščinama koje ih prate (i ostale popratne teme vezane za plaćeni sex). Definitivno ga nisam doživljavao kao dejet forum. Tako da isključivo se radi o plaćanju a ne nikako o nekim kako ti pišeš skrivenim motivima i cure ovdje kad nešto očekuju više onda se radi o više novaca, a razgovor i emocije (čast izuzecima) vjerojatno ostave tamo negdje izvan prostora gdje primaju klijente.
I djelomično se slažem s ovim što si napisala da vam motivacija traje dok imate koristi, dakle jednokratno, a nama motivacija traje toliko dugo koliko nam traje erekcija, samo zaboravljaš da erekciju dobijemo višekratno pa makar u pitanju bila jedna žena.....

Onda sam ja skroz u krivu što se tiče ovog foruma jer mi se čini kako se na ovom forumu uglavnom razmjenjuju mišljenja i saznanja o curama i njihovim uslugama kao i posljedično tome o prostorima za druženje i boleščinama koje ih prate (i ostale popratne teme vezane za plaćeni sex). Definitivno ga nisam doživljavao kao dejet forum. Tako da isključivo se radi o plaćanju a ne nikako o nekim kako ti pišeš skrivenim motivima i cure ovdje kad nešto očekuju više onda se radi o više novaca, a razgovor i emocije (čast izuzecima) vjerojatno ostave tamo negdje izvan prostora gdje primaju klijente.
I djelomično se slažem s ovim što si napisala da vam motivacija traje dok imate koristi, dakle jednokratno, a nama motivacija traje toliko dugo koliko nam traje erekcija, samo zaboravljaš da erekciju dobijemo višekratno pa makar u pitanju bila jedna žena.....
Ma razgovor je krenuo na općenito dejtanje preko sajtova a ne samo nalaženje preko ovog foruma.
Prilično je jasno kaj se ovdje radi i nudi.

Davno prije sam imao neka iskustva s Iskricom i Smokvom.
Apsolutno nikada neko loše iskustvo.
Vjerojatno je stvar kako na koga naletite, ali već i preko poruka malo skužiš kakav je tko.

evo meni se u periodu od preko 10 godina korištenja online aplikacija nikad nije dogodilo da mi neko nije došao na dejt. lijepo sve iskomuniciraš, prebaciš se na wapp i dogovoriš izlazak uživo, vrlo jednostavno. koristiš ono što je besplatno i di su vidljiva lica, ove gluposti upoznavanja preko raznoraznih foruma to izbjegavam, tipkaš mjesecima onda ti se ne svidi fizički sugovornik i što dalje, samo moraš iskomunicirat dalje da ti osoba nije fizički privlačna a to je uvik neugodna situacija

Neugodna je situacija kad odeš 60 km da bi se našao s osobom kojoj si poslao slike lica i ta osoba je inicirala sastanak.
Čekaš i druga strana se ne pojavi .
Neugodna je pomisao da te je možda vidio,pa se okrenuo i otišao .
Neugodno je kad ti opet šalje poruke i muljari.
Sad dovodiš u pitanje i zdrav razum nas koji smo popušili fore raznih manipulatora i psihopata.

Neugodna je situacija kad odeš 60 km da bi se našao s osobom kojoj si poslao slike lica i ta osoba je inicirala sastanak.
Sad dovodiš u pitanje i zdrav razum nas koji smo popušili fore raznih manipulatora i psihopata.
moj problem je što brzo odustajem i što nikad nebi se našao s nekim ko je 60km udaljen. uključiš tinder staviš 10km udaljeno, samo verificirani profili i naći će se neko da ga jebeš pogotovo ako je lokacija ZG, za ostalo ne znam jer cijeli život sam u ZG

moj problem je što brzo odustajem i što nikad nebi se našao s nekim ko je 60km udaljen. uključiš tinder staviš 10km udaljeno, samo verificirani profili i naći će se neko da ga jebeš pogotovo ako je lokacija ZG, za ostalo ne znam jer cijeli život sam u ZG
Ako ti je bitna diskrecija,onda ćeš "bježati"od nekog u krugu 10 km, pogotovo ako si u maloj sredini.
U Zagrebu se lakše održava anonimnost.

diskrecija mi nije bitna jer neman ženu i ništa ne skrivam, znam da je problem ljudima koji su u braku ali sa takvima se ne petljam jer i oni sami još dodatno zakompliciraju situaciju

Daj Ana ne zajebavaj. Očigledno se radilo o ili jako neuglednim muškarcima ili toliko iskompleksiranim da se jednostavno ne mogu opustiti i ući u imalo smislen razgovor i kontakt. Tim više ako su ti nakon toga što su te izvaljali slali poruke i muljali.
Definitivno nije do tebe

Ana, to je definitivno užasna i neugodna situacija.
Mislim da uopće nije stvar u tome kako netko izgleda, nego se prosto rečeno usrao.
To su samo oni koji puno pričaju, a ništa od njih.
Nažalost neki su ljudi takvi.

Ja imam iskustva sa drkarošima i stalkerima....
Sa Smokve pogotovo.
U porukama čist ok, sve super, razmjenimo par slika, dam čak i telegram pa komunikaciju nastavimo tamo...kad ono, dan kad se trebamo naći, lika nema niotkud. A ja si oslobodila vrijeme, dva puta čak i došla, sva top, a luđak se ne pojavi i nestane sa porukama.
I onda se takvi jave nakon par mjeseci sa: Hej, kako si?
Wtf?!
Bolesno....

Tak da sada svakak tražim neku garanciju da će netko zaista i doći nakon kaj ga izmaltretiram traženjem slika.
Jedan koji se nije pojavio vidim da me redovito prati na insta i gleda sve moje priče 😅
Taj mi se čak javio sa isprikom da se kao preplašio u zadnji čas...a jeste muški kukavice, zaista, koji k vam je više.
Ni M od muškarci.
Pozdrav, ako se želiš naći sa mlađim nezasitnim likom. 22 godine,195 cm,89 kg sportske građe,plavo-zelene oči. Javi se tu pa da nastavimo preko maila ili whatsappa. Ozbiljan sam i nije mi u interesu nikome trošiti vrijeme. Samo želim dobro karanje.

Eeee,sad....😅
Žensko iskustvo.
Dakle,broj iz nicka mi je godina proizvodnje, što nikad nisam skrivala .
Nisam nešto woow,ali čisto pristojnog izgleda i normalna.
Tražila sam nešto neobavezno i ljudsko...nudila da ukoliko druga strana nema prostor, troškove eventualnog iznajmljivanja prostora ćemo dijeliti.
S jednim likom sam se dopisivala vjv više od 2 mjeseca, izvuklo sličica i prljavih pričica....pa samo nestao.
S jednim sam išla u ZG(nisam iz ZG) 3x na kavu upoznavanja,a da lik nijednom nije došao.
Slijedećem sam to ispričala i molila za fer odnos...odem na kavu,sjedim...piše: vozim....i više ni traga 😬😅😅😅.
Oni što su došli,bolje da nisu....
Jedan nije ni sjeo,a vadi antidepresive 🥵.
Bilo je još koloritnih iskustava,nije za pričati.
Laže se o svemu:godinama,izgledu, visini......ludilo😂😂😂
Dakle,svima nam je slično.
Ja sam zaključila da s nama ,po ovakvim stranicama, nešto gadno nije u redu.
Pozdrav ako si zainteresirana sa mlađim frajerom isprobati nešto novo, javi mi se tu u inbox. 23 godine,196cm,89kg sportske građe(igrao košarku). Pa se možemo kasnije prebaciti na mail ili whatsapp. Krajnje sam ozbiljan, želim ženu s kojom bi se oboje lijepo zabavljali.

Baš tupava situacija , ako se nokome pošalje slika lica i tipka 2 mjeseca i dogovori sastanak a on se ne pojavi e to je čisti bezobrazluk . U današnje vrijeme je jako malo ljudi ...

Zato ja ne jebem, ako u tjedna dana nema sastanka i ako nema verifikacije da se čujemo preko moba dan prije sastanka, zaboravi. Dosta mi se ženskih javilo, s dvije se našao, ko misli ozbiljno tako će ič... sve drugo odjebavam. Na kraju biram i nadam se skoro jebem ko zeko s duracell

eto da dignem temu malo, ako je neka dama ili ako postoji par za neobavezno druzenje, cugu, izlazak...javite se...nisam premija, al trudim se ostat zanimljiv do kraja 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh