anastasia
Well-known member
I tako nastadoše only fans profili....kad nemate muda uživo, onda plaćajte online!I zbog takvih sličnih, vi ste skeptične..
Opravdano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tako nastadoše only fans profili....kad nemate muda uživo, onda plaćajte online!I zbog takvih sličnih, vi ste skeptične..
Opravdano.
OF je došao kao filter na cijelu situaciju. Filtrirale su se, ostali su izuzetci..I tako nastadoše only fans profili....kad nemate muda uživo, onda plaćajte online!
I onda kad izdrkas cijeli svijet se rusiA problem je zbog kojeg ste kukavice kad treba doći do susreta i taj da vas je 90%oženjenih ili u vezama, pa vas je strah da se ne otkrije nešto.
Pa se predomislite i rađe izdrkate.
Baš imaš loše iskustvo. Ja sam u jednom pravcu raspalio 250km..A problem je zbog kojeg ste kukavice kad treba doći do susreta i taj da vas je 90%oženjenih ili u vezama, pa vas je strah da se ne otkrije nešto.
Molim mene ne stavljat u taj koš, hvala!A problem je zbog kojeg ste kukavice kad treba doći do susreta i taj da vas je 90%oženjenih ili u vezama, pa vas je strah da se ne otkrije nešto.
Svaka čast.Baš imaš loše iskustvo. Ja sam u jednom pravcu raspalio 250km..
Koje frajere? Ni F od frajera, ni M od muškaraca takvih.Ljubomorna si na frajere....
10 dana razgovora preko vibera. Razmijenili IG profile, nije imala veliku korist od toga. U glavnom fotke su pejzažne na profilu. Ali svakako je vidjela ko sam i kako izgledam.Svaka čast.
Koliko je bilo dopisivanja ili skypa prije vremenski?
Izgleda da je većina ovdje iz radoznalosti, dosade ili pustih želja koje nemaju smjelosti ostvariti. U glavnom se tipka. Kao nekad na Krstarici..Koje frajere? Ni F od frajera, ni M od muškaraca takvih.
Na kaj sam ljubomorna to točno? Na to kaj lažu ženama i jer se i njih boje? Boje se posljedica?
Baš mogu biti na to ljubomorna....hah..
Drugo je poslati sliku face ili nakon nekog vremena malo izazovnu fotku, nego nakon par poruka sliku ko od majke rođenu.Sigurno
Ne valja nikako.
Tko se želi dopisivati na prazno s nekim za koga uopće ne zna kako izgleda?!
Ne valja ona koja "bude lako dala ?!
A o čemu je ovdje riječ,: sexu ili rublici ženidba-udaja ?!
To i je problem kaj bi ne znate ni sami što hoćete.
Izvini prijatelju, nismo isti jezik učili.Nije biće nego bit će.....
A toliko se trudiš bit naočit.....
Anastasia bok. Htio bi sa tobom stupit u kontakt ako si za javi se na telegram Zagy99.Koje frajere? Ni F od frajera, ni M od muškaraca takvih.
Na kaj sam ljubomorna to točno? Na to kaj lažu ženama i jer se i njih boje? Boje se posljedica?
Baš mogu biti na to ljubomorna....hah..
nekad i 600kmBaš imaš loše iskustvo. Ja sam u jednom pravcu raspalio 250km..
Šiješ me , ja samo 400nekad i 600km
još si zelen ,naučit ćeš ,kada počneš cijeniti šta imašPreci 400-600 kilometara zbog obicne picke?!
pa toliko niste presli ni zbog svoje zene ili cure
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|