Erotik djevojka - Mirela

Ja se ispricavam ali onako me malo podsjeca ta mirela na onu hot cat ili tako neki nadimak jel mozda zna netko jel se radi o istoj osobi

Ja sam je zvao u 14.00, dogovorio sve bez problema, došao u 15.... zvao sam i Crnu Panteru, odmah me počela rešetati odakle mi broj, tko je preporučio, kolko imam godina, da ona voli mlađe, blabla.... pa sam je odjebo u startu.
Zasto je pitala odkud ti broj kad taj broj na oglasu ima godinama haha

Nisam bio odkad je domovina u eurozoni tako da ne znam al bio sam kod nje kad je pol sata bilo 400 bivsih

Ja sam bio kod nje u ponedjelakk ok je zenska , malo je deblja ali volim takve uhhh hehhe , zube nema skriva ih hehehe , ali nije problem , simpatična zenskica voli pričat , voli se nabijat , utegnuta guza koza nije sve mlohavo , sise velike uhhhh, a tek guza dok je okrenuta u doggy, nisma mogao dugo izdrzat,.Ona je fer i korektna sama kaze uzmi prbo pola sata pa lako produzimo nije problem. Pristupačna jako , tuširanje prije i posle. E ha tu je kolega neki napisao dok pusi grebe malo pošto nema zubi hehhe nije istina , mene nije grebla hehhehe , pusenje je bez kondoma moze i sa kondomom , sve u svemu meni je bilo ok volim takve milfare . Cijena je 30/65 ,60/90 tako je meni rekla

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh