Kristijan88
Member
Bio sam dvaput i bila je sama... Nemogu reć 100%,al čini mi se da i živi u tom stanu....
Nije sama ,mislim da ima kćer -10+,kad sam ja bio prošle godine,bila je dječja obuća po stanu razbacana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam dvaput i bila je sama... Nemogu reć 100%,al čini mi se da i živi u tom stanu....
Gle, dobra dronfulja i niš više.... Puši, liže jaja i šupak, ne jebe se u guzicu.... upiši si broj pa na vocapu možeš vidjet i facu....Ok,jel onda tko bio u skorije vrijeme,jel stvarno tolko dobra ko što se piše il ju previše hvale?
Mislim da svršavanje u nju bez previše razmišljanja veliki nedostatak i minus...osobno, tko ima curu/ženu neka dva puta razmisli želi li se kockati, uz to je kao na traci kod nje.Gle, dobra dronfulja i niš više.... Puši, liže jaja i šupak, ne jebe se u guzicu.... upiši si broj pa na vocapu možeš vidjet i facu....
Gle, nisam ju jebo, tj jebo sam ju u usta... Nažalost mislim da si u vezi zubiju u pravu....Osjećaj ugode kod pušenja njenog je po mom subjektivnom mišljenju nedoatatak gornjih zubi, ali ne mogu potvrditi 100%.
Moj osobni dojam, ali doček, outfit, jebozovnost...best buy.
Prijatelju ipak je u nje škemba itekako većaPuno njih je imalo upit u vezi njene građe (škembe), mislim da je ovo najblizi primjer njenog izgleda, ukoliko se narucite ocekujte ovakvu damu pa tko voli nek izvoli tko ne ima drugih u po…
U potpunosti si u pravu, najsličnija ženins slike.A prijatelju onda je nilski konj, nisam rekao da je identicna nego slicna ovoj sa slike , ako se ne slazes s tim ne znam pricamo li o istoj osobi, obujam struka joj je mozda veci ali ne i škemba
Malo je reć "bez previše razmišljanja", inzistira na tomeMislim da svršavanje u nju bez previše razmišljanja
Da, u pravu si...mislim da je to sada standardan modus operandi...ali, što da joj radim...tko voli nek izvoli.Malo je reć "bez previše razmišljanja", inzistira na tome
Zaista je čudan ljudski um...trebao bi postojati makar minimalan osjećaj odgovornosti...mislim da je u rizičnoj skupini. Ponavljam, to je moj subjektivan osvrt.Pa šta nije zaradila dosta do sada jbte? Šta joj nije bed radi sebe same da joj svi sa trake svršavaju unutra i jebu je bez kondoma? Pa budala zna da je garant već nešto do sada pokupila od boleština.
Očito nije baš normalna u glavi čim vidi lika prvi put i pušta ga bez gumice unutra
Ma ok je ona...i ja sam svrsavao u nju, ali sve 5Zaista je čudan ljudski um...trebao bi postojati makar minimalan osjećaj odgovornosti...mislim da je u rizičnoj skupini. Ponavljam, to je moj subjektivan osvrt.
Jel ima koja u koju nisi je bolje pitanjeMa ok je ona...i ja sam svrsavao u nju, ali sve 5
Ima par koje nisu daleJel ima koja u koju nisi je bolje pitanje
A koje su to svetice?Ima par koje nisu dale
Ma jebao sam je i ja...ali jebati je opet bi mi bio bed i nelagodno.Ma ok je ona...i ja sam svrsavao u nju, ali sve 5
Pa mogli su je svi puniti...to nije garancija da će nešto pokupiti, ali ujedno nije ni garancija da neće nešto boljim polovicama prenijeti.Ma ok je ona...i ja sam svrsavao u nju, ali sve 5
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|