Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gleda ti na vrijeme i možeš dva puta svršiti...nikada nisam duže bio.Jel gleda ona na vrijeme i koliko se puta moze kod nje svrsiti
ProšloU koje vrijeme je najbolje zvati?
misliš dok je imala 20 g.Prošlo
Ja sam ju zvao u 6 i poslala mi je poruku da vise nema termina za danasEkipa sta ju je fkt tako nemoguce dobiti?
Ne znam kad ju je najbolje zvat a zvao sam na ovaj s oglasaSefe na koji broj si je zvao i kad mislis da ju je najbolje zvati
Računaj oko 11 do 15 da bi se trebala javiti, broj onaj s oglasa.Sefe na koji broj si je zvao i kad mislis da ju je najbolje zvati
Kolko ti je love zelaJa sam je jedva isto dobio, zvao oko 10-10:30 ujutro, čekao sigurno 1h, zivkala me 7-8x da pričekam, slala poruke da ne još bla bla, pušenje je stvarno super, ostalo niš posebno pa ti vagni dal ti se to isplati
Ja je stalno zovem uvjek neke komplikacije snjomGle, dobra dronfulja i niš više.... Puši, liže jaja i šupak, ne jebe se u guzicu.... upiši si broj pa na vocapu možeš vidjet i facu....
Ja bi odusto iz principa zato sto te vozala ko debilaEkipa mene izvozala totalno cekao 3 sata na kraju nista
Moze mi netko rec jel inace to radi da odustanem ili?
Ja sam ju zvao oko pet i rekla mi je da radi samo dnevna druženjaEkipa mene izvozala totalno cekao 3 sata na kraju nista
Moze mi netko rec jel inace to radi da odustanem ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|