Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gleda ti na vrijeme i možeš dva puta svršiti...nikada nisam duže bio.Jel gleda ona na vrijeme i koliko se puta moze kod nje svrsiti
ProšloU koje vrijeme je najbolje zvati?
misliš dok je imala 20 g.Prošlo![]()
Ja sam ju zvao u 6 i poslala mi je poruku da vise nema termina za danasEkipa sta ju je fkt tako nemoguce dobiti?
Ne znam kad ju je najbolje zvat a zvao sam na ovaj s oglasaSefe na koji broj si je zvao i kad mislis da ju je najbolje zvati
Računaj oko 11 do 15 da bi se trebala javiti, broj onaj s oglasa.Sefe na koji broj si je zvao i kad mislis da ju je najbolje zvati
Kolko ti je love zelaJa sam je jedva isto dobio, zvao oko 10-10:30 ujutro, čekao sigurno 1h, zivkala me 7-8x da pričekam, slala poruke da ne još bla bla, pušenje je stvarno super, ostalo niš posebno pa ti vagni dal ti se to isplati![]()
Ja je stalno zovem uvjek neke komplikacije snjomGle, dobra dronfulja i niš više.... Puši, liže jaja i šupak, ne jebe se u guzicu.... upiši si broj pa na vocapu možeš vidjet i facu....
Ja bi odusto iz principa zato sto te vozala ko debilaEkipa mene izvozala totalno cekao 3 sata na kraju nista
Moze mi netko rec jel inace to radi da odustanem ili?
Ja sam ju zvao oko pet i rekla mi je da radi samo dnevna druženjaEkipa mene izvozala totalno cekao 3 sata na kraju nista
Moze mi netko rec jel inace to radi da odustanem ili?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|