CikaVaginko
New member
Pa jbt sve je poskupilo... meni je bolja od 80% drugih na trzistu... ok ima mana ali te tretira kraljevski, cista je i mirisljava, super pusi, drugo me ne zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi se o istoj osobi, dva paralelna svemira su njih 2Ja se ispricavam ali onako me malo podsjeca ta mirela na onu hot cat ili tako neki nadimak jel mozda zna netko jel se radi o istoj osobi
Nije to ta.Ja se ispricavam ali onako me malo podsjeca ta mirela na onu hot cat ili tako neki nadimak jel mozda zna netko jel se radi o istoj osobi
Ja sam je zvao u 14.00, dogovorio sve bez problema, došao u 15.... zvao sam i Crnu Panteru, odmah me počela rešetati odakle mi broj, tko je preporučio, kolko imam godina, da ona voli mlađe, blabla.... pa sam je odjebo u startu.Jel je se moze dobit u zadnje vrijeme i koja je cijena sada za pola sata
Zasto je pitala odkud ti broj kad taj broj na oglasu ima godinama hahaJa sam je zvao u 14.00, dogovorio sve bez problema, došao u 15.... zvao sam i Crnu Panteru, odmah me počela rešetati odakle mi broj, tko je preporučio, kolko imam godina, da ona voli mlađe, blabla.... pa sam je odjebo u startu.
GlupačaZasto je pitala odkud ti broj kad taj broj na oglasu ima godinama haha
Zato jer sam rekao da mi je frend preporucio. "Koji frend, kako se zove, kolko ima godina..."Zasto je pitala odkud ti broj kad taj broj na oglasu ima godinama haha
Pravi se blesavaZato jer sam rekao da mi je frend preporucio. "Koji frend, kako se zove, kolko ima godina..."
idi zeno ukuac....
70 u redu je ko ceka da vrati petakaPazi tatifu 65 Kaj ti ima kasu pa izvraca 5ka kokoš debela krezuba.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|