Ja sam ju zvao oko 17 neki dan i rekla mi je da samo dnevna druženja radi. Do 16 ccaEkips, jel bio ko kod mirele u zadnje vrijeme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ju zvao oko 17 neki dan i rekla mi je da samo dnevna druženja radi. Do 16 ccaEkips, jel bio ko kod mirele u zadnje vrijeme?
Jer danas sam ju sreo na veslackoj pa mi je doslo da ju sredim hehe.Ja sam ju zvao oko 17 neki dan i rekla mi je da samo dnevna druženja radi. Do 16 cca
Nije ona jedina sa oglasa da se jebe bez kondoma i dozvoljava svrsavanje unutraPa šta nije zaradila dosta do sada jbte? Šta joj nije bed radi sebe same da joj svi sa trake svršavaju unutra i jebu je bez kondoma? Pa budala zna da je garant već nešto do sada pokupila od boleština.
Očito nije baš normalna u glavi čim vidi lika prvi put i pušta ga bez gumice unutra
Pa ako s 25 godina trazis tu babuskaru onda se rani frendeJel mozda problem sto sam mlad odnosno imam 25 godina ?
Mislim da je prije problem,kak si postupio preko telefona…Jel mozda problem sto sam mlad odnosno imam 25 godina ?
Da, ona stvarno moze birat sa 50 godinaMislim da je prije problem,kak si postupio preko telefona…
Jednom prilikom mi je rekla da ona to ocijeni preko telefona dal ce primiti nekoga ili ne…
Pa kad ovi debili trce za babom pa si umislila da je top ribetinaOčito da bira,kad tak kaze
Ne znam,iskreno nisam bio kod nje skoro dvije godine,tak da nisam upućen u to kak sad izgledaPa kad ovi debili trce za babom pa si umislila da je top ribetina
dobra je, sreo ju neki dan i moram ti rec da sam ju odmah zvao al je bila prepunjena taj danNe znam,iskreno nisam bio kod nje skoro dvije godine,tak da nisam upućen u to kak sad izgleda
Da, ona stvarno moze birat sa 50 godina
Evo,vidiš da moze birati…zena je prebukiranadobra je, sreo ju neki dan i moram ti rec da sam ju odmah zvao al je bila prepunjena taj dan
Jel mozda problem sto sam mlad odnosno imam 25 godina ?
Probaj ali računaj da će skužit koliko godina imaš kad te ugleda na vratima pa se nemoj iznenadit ako ti zatvori vrata.Alexri identicno odlicna konstatacija bas cu zvat s drugog broja i predstavit se da imam 35 mozda prode jer me zanima bas
Evo ja danas bio kod nje i u pola sata 2 puta svrsio u njenu macu bez kondoma, a bio sam prije toga 3 puta kod nje.Ja sam bio prije 2 tjedna,svaki put mi se javi i dogovorimo se...i nije istina da se jebe bez kondoma,nego je obavezan...milfača je top...pol sata 60 eura,ima foru da kad ulaziš u stan onda popravi tepih pa se naprči i odma je spremna za akciju
Evo ja danas bio kod nje i u pola sata 2 puta svrsio u njenu macu bez kondoma, a bio sam prije toga 3 puta kod nje.
I bas neki dan posaljem svog frenda u ophodnju koji nije nikad bio kod nje pa da ju testiramo dal daje bez kondoma, dođe on kod nje svjeze otusiran, krene ona njemu pusiti i nakon toga ona njega zajase bez kondoma, moj frend u pocetku se opire i pita za kondom a ona mu kaze da moze bez kondoma i stavi kurac u sebe i jase ga, i naravno moj frend svrsi u nju a ona ga pita ako moze da jos jednom moze ponovit, i nakon kratke pauze on jos jednom svrsi u nju. Pa ti i dalje vjeruj da se ne sevi bez kondoma a mog frenda bez pitanja ubacila u sebe bez kondoma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|