Dominacija

Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam ;) Zainteresirani? Savjeti?
Ako zelis da sutiras u jaja rado bih ti pozirao. Imam dosta iskustva volim kada me devojke udaraju mogu lepo da te naucim, a i da vezbas na mojim jajima :)
 
Jel tko bio kod RedVelvet888 nedavno? (s fetlife-a)
Zanimala bi me recenzija/osvrt (moze i na PM) cisto da znam prije nego se upustim u to
 
pa odi na Fet pa se raspitaj kod ekipe koja du joj Followeri i Frendovi, prije ćeš tak saznat...
Ovako je praktički anonimno i bez pretjerano velikog povjerenja možeš napisati iskustvo.
Mislim da su veće šanse da ovdje netko odgovori, a u drugu ruku nije privatno i drugi mogu vidjeti osvrt, ukoliko ih zanima.
 
Good luckbobda!🙃 Ja skupljam lovu i trazim priliku za otić u Ljubljanu. Ima 3 opremljena studija i 5-6 aktivnih domina na Fetu. Nisam još bio ni odabrao, al vidim da su profi, ozbiljne, maštovite i seksi...
 
Tko je iz Dubrovnika i/ili okolice trenutno imate iMistressNyx na Fetlifu kod vas, jedno vrijeme je imala deaktiviran profil i sada prije par dana se izgleda opet vratila, inače mislim da je iz Sarajeva, žena je baš prava mačka, izgleda zgodno i trenirana je bila sjećam se od jednog mastera iz ZG-a tako da vjerujem da 'zna znanje'.
 
Inace, ne gledam takve emisije, ali jucer me se dojmila plava cura, plesacica, koja je baratala super sa bullwhippom. Kladim se da je Domina u slobodno vrijeme. Ako netko zna tko je, potegao bih do Splita zbog nje.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh