sutni_me_u_jaja
New member
Koliko ja znam nije znao srecomJel ste kome jebali ženu a da je on znao za to, ili se pravio da ne zna .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam nije znao srecomJel ste kome jebali ženu a da je on znao za to, ili se pravio da ne zna .....
Kad ces meneBudemm
Ako zelis da sutiras u jaja rado bih ti pozirao. Imam dosta iskustva volim kada me devojke udaraju mogu lepo da te naucim, a i da vezbas na mojim jajimaVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Ok, jesi li primijetio da komuniciraš s neaktivnim profilom iz 2021. godine, pa se nemoj čudit ak se ne javlja. Inače good luck da nađeš nekuAko zelis da sutiras u jaja rado bih ti pozirao. Imam dosta iskustva volim kada me devojke udaraju mogu lepo da te naucim, a i da vezbas na mojim jajima
Vidis to mi je promakloOk, jesi li primijetio da komuniciraš s neaktivnim profilom iz 2021. godine, pa se nemoj čudit ak se ne javlja. Inače good luck da nađeš neku
I mene zanima.Jel tko bio kod RedVelvet888 nedavno? (s fetlife-a)
Zanimala bi me recenzija/osvrt (moze i na PM) cisto da znam prije nego se upustim u to
I mene zanima.
pa odi na Fet pa se raspitaj kod ekipe koja du joj Followeri i Frendovi, prije ćeš tak saznat...Jel tko bio kod RedVelvet888 nedavno? (s fetlife-a)
Zanimala bi me recenzija/osvrt (moze i na PM) cisto da znam prije nego se upustim u to
Ovako je praktički anonimno i bez pretjerano velikog povjerenja možeš napisati iskustvo.pa odi na Fet pa se raspitaj kod ekipe koja du joj Followeri i Frendovi, prije ćeš tak saznat...
Ja bi joj dao 200€ samo pod uvijetom da ja po njoj pišam.Ja mladoj curi dam 200eu da joj polizem picu guzu supak i piss (naravno ona meni)?
Mislim na Supertalent. Jbg zaboravih napisatiInace, ne gledam takve emisije, ali jucer me se dojmila plava cura, plesacica, koja je baratala super sa bullwhippom. Kladim se da je Domina u slobodno vrijeme. Ako netko zna tko je, potegao bih do Splita zbog nje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|