Dali je doticna u Zagrebu ili.bilo bi super kad bi jos koja Slovenka htjela doći, da razbuca ovaj jad j čemer ZG ponude... ima na Fetu domina iz LJ, MB, CE...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali je doticna u Zagrebu ili.bilo bi super kad bi jos koja Slovenka htjela doći, da razbuca ovaj jad j čemer ZG ponude... ima na Fetu domina iz LJ, MB, CE...
Da.Dali je doticna u Zagrebu ili.
vjerovatno bonoviJel netko slučajno čuo za ove od prije negdje drugdje? Koliko vidim accounti su napravljeni prije dan - dva.
Stroga domina / obline dominacija
Jako stroga domina nudi usluge stroge dominacije uživo i online nudim sve vrste dominacije i oblike uz mene ćeš bit kao…www.oglasnik.hrAko si ozbiljan klijent i želiš strastvenu dominaciju.Javi se👿
Javi se ako si zainteresiran za Online zabavu i dominaciju. A moguć i dogovor za susret uživo nakon Online druženja.…www.oglasnik.hr
ma i pretpostavio. ali kako je dolje na jugu sahara , kontam bolje da provjerim just in casevjerovatno bonovi
ima njih itekako i to puno, svi koji trebaju takovu uslugu znaju gdje treba pitat, neče se bome ovdje reklamirat, idu samo na sigurno po preporuki i to kvalitetna robaNije mi jasno zašto bar sad u sezoni nema bolje ponude na moru, Split, Zadar, Dubtovnik, Šibenik.. tolko turista koji se nemaju di potrošit... Možda teško osigurat diskreciju?
Oprostite dali radi i feminizaciju tj.da budem njezina zenska droljica. Hvala.
Previse pitanja postavljas. Odi i vidi. Osim ako nisi samo drkadzija koji svrsava na dirty talk. Stari odrastaosi muskarac, nazovi i pitaj. Hoces da ti ga netko od nas izdrka.Oprostite dali radi i feminizaciju tj.da budem njezina zenska droljica. Hvala.
Pozdrav mozete mi ponuditi zensku gospodaricu ili dominu koja bi mi izbusila bradavice moje. Hvala. Ako moze bez smijanja.Oprostite dali radi i feminizaciju tj.da budem njezina zenska droljica. Hvala.
napiši kolko love nudiš, pa se javi dežurnim dominama. Svaka će ti za dobru vulo to napravit.Pozdrav mozete mi ponuditi zensku gospodaricu ili dominu koja bi mi izbusila bradavice moje. Hvala. Ako moze bez smijanja.
300 eura oba dvije bradavice. Domina da mi izbusi pirsing na bradavice..napiši kolko love nudiš, pa se javi dežurnim dominama. Svaka će ti za dobru vulo to napravit.
Neka domina kaze svoju cijenu ja cu joj platiti. Nije problem. Samo da mi izbusi bradavice. Tomislav300 eura oba dvije bradavice. Domina da mi izbusi pirsing na bradavice..
Pozdrav mladicu dajem sebe. Nek mi se domina javi iz Zg. Ozbiljan sam. Nisam budala. Sve cu platiti posteno. Ocekujem poziv ozbiljno.Ako si ozbiljan, idi na Fetlife tamo daj oglas, tam je ekipa koja radi tatoo i piercing pa će te uputit, HR ili SLO. Valjda ti je jasno da se to mora radit stručno i sterilno, ako ne želiš završiti na hitnoj. Inače nalikuješ na trola koji samo spama temu, a ništa ne doprinosi...
Ozbiljan rob i poslusan iz Zg,ovim putem trazim dominu koja bi mi izbusila bradavice i stavila pirsing.Molim ozbiljan odgovor ..Normalno platit cu ,sve u dogovoru .Pozdrav mladicu dajem sebe. Nek mi se domina javi iz Zg. Ozbiljan sam. Nisam budala. Sve cu platiti posteno. Ocekujem poziv ozbiljno.
to ti je bolje otić na Fet pa pitat direkt nekog tko je bio kod njedali je bio tko kod Miss Skadi s feta?
Odi u Bibinje obučen za SM... ponižavanje i batine besplatnoIma li ista u zadarskoj zupaniji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|