300 eura oba dvije bradavice. Domina da mi izbusi pirsing na bradavice..napiši kolko love nudiš, pa se javi dežurnim dominama. Svaka će ti za dobru vulo to napravit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300 eura oba dvije bradavice. Domina da mi izbusi pirsing na bradavice..napiši kolko love nudiš, pa se javi dežurnim dominama. Svaka će ti za dobru vulo to napravit.
Neka domina kaze svoju cijenu ja cu joj platiti. Nije problem. Samo da mi izbusi bradavice. Tomislav300 eura oba dvije bradavice. Domina da mi izbusi pirsing na bradavice..
Pozdrav mladicu dajem sebe. Nek mi se domina javi iz Zg. Ozbiljan sam. Nisam budala. Sve cu platiti posteno. Ocekujem poziv ozbiljno.Ako si ozbiljan, idi na Fetlife tamo daj oglas, tam je ekipa koja radi tatoo i piercing pa će te uputit, HR ili SLO. Valjda ti je jasno da se to mora radit stručno i sterilno, ako ne želiš završiti na hitnoj. Inače nalikuješ na trola koji samo spama temu, a ništa ne doprinosi...
Ozbiljan rob i poslusan iz Zg,ovim putem trazim dominu koja bi mi izbusila bradavice i stavila pirsing.Molim ozbiljan odgovor ..Normalno platit cu ,sve u dogovoru .Pozdrav mladicu dajem sebe. Nek mi se domina javi iz Zg. Ozbiljan sam. Nisam budala. Sve cu platiti posteno. Ocekujem poziv ozbiljno.
to ti je bolje otić na Fet pa pitat direkt nekog tko je bio kod njedali je bio tko kod Miss Skadi s feta?
Odi u Bibinje obučen za SM... ponižavanje i batine besplatnoIma li ista u zadarskoj zupaniji
Zar plaćanje poreza u ovoj državi nije dovoljan šut u jaja?Ako ima neka zenska osoba da mi me sutirala u jaja javljam se dobrovoljno imam iskustva
njegov fetiš mi zvuči benignijeZar plaćanje poreza u ovoj državi nije dovoljan šut u jaja?
A di ona operira?Nestasna Ana, sex, fetishi, dominacija...
Zainteresirani, javi te se na ananestasna@gmail.com
Si pročitao oglas?![]()
Starija i slobodna Violeta 40 Vodice
Caos svima 🙂 nadam se da sam na pravom mjestu. Prijateljica mi je preporucila ovo. Sta da kazem osim da sam uzbudjena,…www.oglasnik.hr
Ima netko iskustva sa SLATKI RAJ?
Znaci samo to... Koliko mislim da sam negdje procitao na nekom oglasu da je moguc i sastanak... Ili griješimSi pročitao oglas?
To je ekipa koja radi seksi pozive ili poruke i plaćaš to....
moguće, nakon što im ostaviš 500e ti pošalju blokić i kemijskuZnaci samo to... Koliko mislim da sam negdje procitao na nekom oglasu da je moguc i sastnak... Ili griješim
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|