da, ja sam joj se pristojno javljao pa nije odgovaralaVidim nitko nije pisao za ovu na Fetlife
kyria_L
Cjena je stvarno dorba ali uvjet je zaista da ste uredni higijenski

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ja sam joj se pristojno javljao pa nije odgovaralaVidim nitko nije pisao za ovu na Fetlife
kyria_L
Cjena je stvarno dorba ali uvjet je zaista da ste uredni higijenski
Nije kod nje bas nesto
PotpisujemNije kod nje bas nesto
Zasto?Potpisujem
Klasika, godinama ista prica. Po tvome mi se cak cini i da kako ide vrijeme samo podize cijenu. Trazi da iskesiras ogromnu cifru prije no sto ju uopce upoznas ili vidis, sto naravno ima smisla jer kad ju vidis uzivo dobro ces razmislit da li zapravo zelis na tu seansu. Iste slike koristi oduvijek, a vec prije par godina kad sam bio nisu bile ni blizu realnosti. Prvi red flag mi je bio kad je trazeni latex kostim bio velicine XXL. Seansa je u najboljem slucaju osrednja. Ako nekog nije briga za izgled, mogu razumijeti da bi i dalje bio zainteresiran za seansu. No buduci da se radi o 300€, moras biti lud za pristat na to.Zasto?
Mene tjera da joj posaljem 300€ za kostim ili nema druzenja,ne mogu samo tako poslat novce a ne zeli dat adresu,ne zeli se nac,nista ne zeli
Takoder, upisi u trazilicu na forumu anna domina, sjecam se da je vec bilo par komentara o njojKlasika, godinama ista prica. Po tvome mi se cak cini i da kako ide vrijeme samo podize cijenu. Trazi da iskesiras ogromnu cifru prije no sto ju uopce upoznas ili vidis, sto naravno ima smisla jer kad ju vidis uzivo dobro ces razmislit da li zapravo zelis na tu seansu. Iste slike koristi oduvijek, a vec prije par godina kad sam bio nisu bile ni blizu realnosti. Prvi red flag mi je bio kad je trazeni latex kostim bio velicine XXL. Seansa je u najboljem slucaju osrednja. Ako nekog nije briga za izgled, mogu razumijeti da bi i dalje bio zainteresiran za seansu. No buduci da se radi o 300€, moras biti lud za pristat na to.
pristaje ona i za manjeKlasika, godinama ista prica. Po tvome mi se cak cini i da kako ide vrijeme samo podize cijenu. Trazi da iskesiras ogromnu cifru prije no sto ju uopce upoznas ili vidis, sto naravno ima smisla jer kad ju vidis uzivo dobro ces razmislit da li zapravo zelis na tu seansu. Iste slike koristi oduvijek, a vec prije par godina kad sam bio nisu bile ni blizu realnosti. Prvi red flag mi je bio kad je trazeni latex kostim bio velicine XXL. Seansa je u najboljem slucaju osrednja. Ako nekog nije briga za izgled, mogu razumijeti da bi i dalje bio zainteresiran za seansu. No buduci da se radi o 300€, moras biti lud za pristat na to.
daj vise detalja, oglas, link, Fet...Jel bio ko kod gospodarice talie.
tko?Teški smrdljivi gabor za okrenut se na vratima.
Ana debela
Aha, kontam, ma za nju se zna da je i ružna, debela i da je to uzalud uopće s njom išta pokušavat, ja sam na prvu mislio da ti govoriš za Taliu iz Osijeka.Ana debela
Ja sam zainteresiran da budem rob Dominantnoj ženi već to jako dugo tražimVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobamZainteresirani? Savjeti?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|