MladVozac27
Well-known member
Da li neko kojim slucajem poznaje i ima kontakte od kakve domine iz BiH ,posto na oglasima kod nas trenutno nema nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi joj dao 200€ samo pod uvijetom da ja po njoj pišam.Ja mladoj curi dam 200eu da joj polizem picu guzu supak i piss (naravno ona meni)?
Mislim na Supertalent. Jbg zaboravih napisatiInace, ne gledam takve emisije, ali jucer me se dojmila plava cura, plesacica, koja je baratala super sa bullwhippom. Kladim se da je Domina u slobodno vrijeme. Ako netko zna tko je, potegao bih do Splita zbog nje.
Stavi nam neki link od videa pa da pogledamo, nemoj samo teser bacatMislim na Supertalent. Jbg zaboravih napisati
Stavi nam neki link od videa pa da pogledamo, nemoj samo teser bacat
![]()
Tri 'NE' i Davorov zlatni gumb! Plesačica Paula Jeličić vatrenim performansom podijelila žiri Supertalenta
Iza nas je peta audicijska epizoda Supertalenta u kojoj su zabava i raznoliki talenti novih kandidata dosegnuli novu razinu.novatv.dnevnik.hr
Misliš na ovu?Inace, ne gledam takve emisije, ali jucer me se dojmila plava cura, plesacica, koja je baratala super sa bullwhippom. Kladim se da je Domina u slobodno vrijeme. Ako netko zna tko je, potegao bih do Splita zbog nje.
DaMisliš na ovu?
Ja mislim da ju mozes vidjet 25.11. na Fetish partyu u Saloonu
Mislim da je to dreamywillow sa fetaDali netko mozda zna malo vise o ovoj foot godnes. Cura he iz Hrvatske i prica hrvatski u videu. Video je frisko postavljen ?
Dali netko mozda zna malo vise o ovoj foot godnes. Cura he iz Hrvatske i prica hrvatski u videu. Video je frisko postavljen ?
Cijena?Vidim nitko nije pisao za ovu na Fetlife
kyria_L
Cjena je stvarno dorba ali uvjet je zaista da ste uredni higijenski
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|