sutni_me_u_jaja
New member
Savršena veličina stopala, savršena visina štikle. Vjerujem da će i šutiranje biti savršeno.![]()
Hoces li meni razbiti jajaBudemm![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savršena veličina stopala, savršena visina štikle. Vjerujem da će i šutiranje biti savršeno.![]()
Hoces li meni razbiti jajaBudemm![]()
Koliko ja znam nije znao srecomJel ste kome jebali ženu a da je on znao za to, ili se pravio da ne zna .....
Kad ces meneBudemm![]()
Ako zelis da sutiras u jaja rado bih ti pozirao. Imam dosta iskustva volim kada me devojke udaraju mogu lepo da te naucim, a i da vezbas na mojim jajimaVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobamZainteresirani? Savjeti?
Ok, jesi li primijetio da komuniciraš s neaktivnim profilom iz 2021. godine, pa se nemoj čudit ak se ne javlja. Inače good luck da nađeš nekuAko zelis da sutiras u jaja rado bih ti pozirao. Imam dosta iskustva volim kada me devojke udaraju mogu lepo da te naucim, a i da vezbas na mojim jajima![]()
Vidis to mi je promakloOk, jesi li primijetio da komuniciraš s neaktivnim profilom iz 2021. godine, pa se nemoj čudit ak se ne javlja. Inače good luck da nađeš neku![]()
I mene zanima.Jel tko bio kod RedVelvet888 nedavno? (s fetlife-a)
Zanimala bi me recenzija/osvrt (moze i na PM) cisto da znam prije nego se upustim u to
I mene zanima.
pa odi na Fet pa se raspitaj kod ekipe koja du joj Followeri i Frendovi, prije ćeš tak saznat...Jel tko bio kod RedVelvet888 nedavno? (s fetlife-a)
Zanimala bi me recenzija/osvrt (moze i na PM) cisto da znam prije nego se upustim u to
Ovako je praktički anonimno i bez pretjerano velikog povjerenja možeš napisati iskustvo.pa odi na Fet pa se raspitaj kod ekipe koja du joj Followeri i Frendovi, prije ćeš tak saznat...
Ja bi joj dao 200€ samo pod uvijetom da ja po njoj pišam.Ja mladoj curi dam 200eu da joj polizem picu guzu supak i piss (naravno ona meni)?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|