Dominacija

Jel netko slučajno čuo za ove od prije negdje drugdje? Koliko vidim accounti su napravljeni prije dan - dva.
Piše lokacija Split i whatsapp, pa zaključi sam...

Ja sam bio u utorak. Isti scenarij. Na pocetku smo popricali o tome sto zelim. Seansa je trajala preko dva sata. Ne gleda se na sat. Stvarno se isplati otici, jer iako je mlada ima jako puno iskustva, uzivi se potpuno i mogu reci jedna od mojih najboljih seansi. Ima dominantni stav, sadisticki nastrojena, nemilosrdna. Tko voli hard, toplo preporucam. Danas je cetvrtak, ja jos imam posljedice seanse. Na kraju smo se prijateljski razisli. Stvarno nezaboravno iskustvo.
bilo bi super kad bi jos koja Slovenka htjela doći, da razbuca ovaj jad j čemer ZG ponude... ima na Fetu domina iz LJ, MB, CE...

Jel netko slučajno čuo za ove od prije negdje drugdje? Koliko vidim accounti su napravljeni prije dan - dva.
vjerovatno bonovi

Nije mi jasno zašto bar sad u sezoni nema bolje ponude na moru, Split, Zadar, Dubtovnik, Šibenik.. tolko turista koji se nemaju di potrošit... Možda teško osigurat diskreciju?

Nije mi jasno zašto bar sad u sezoni nema bolje ponude na moru, Split, Zadar, Dubtovnik, Šibenik.. tolko turista koji se nemaju di potrošit... Možda teško osigurat diskreciju?
ima njih itekako i to puno, svi koji trebaju takovu uslugu znaju gdje treba pitat, neče se bome ovdje reklamirat, idu samo na sigurno po preporuki i to kvalitetna roba

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh