Miss icyJel moze ime gospodarice. Ako moze. Ili broj transice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miss icyJel moze ime gospodarice. Ako moze. Ili broj transice.
Skrasila se žena.Nije više aktivna Mistress Ivy. Deaktivirala je sve što je imala, fet, mail, google chat.
Sta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.Skrasila se žena.
Moj Buk ti si malo zabrijao, ne ide to baš tako lako kako si ti zamislio. Nađi ih na fetu i kreni moliti i preklinjati, i možda uspiješ za par mjeseci.Sta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.
Što više ponudiš to su ti veće šanse da nešto nađešSta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.
Nikako toPozdrav ekipa, ima netko iskustva sa https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zrela-dama-55-god-oglas-5281909 ?
Znaci zanima me samo dominacija, dolazim u Zg uskoro, preko tel zvuci super, ako netko ima iskustva bio bih zahvalan
Prijateljski savjet…..nemoj ići…..godine minimum 60 i losa uslugaPozdrav ekipa, ima netko iskustva sa https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zrela-dama-55-god-oglas-5281909 ?
Znaci zanima me samo dominacija, dolazim u Zg uskoro, preko tel zvuci super, ako netko ima iskustva bio bih zahvalan
Po čemu je loša usluga?Prijateljski savjet…..nemoj ići…..godine minimum 60 i losa usluga
Ja bih. Zainteresiran sam.Da li koga zanima bdsm, gdje će on ljubavnici ili prijateljici svršiti po pički a dečko polizati?!
Ja sam zainteresiram za dominaciju. Imam iskustva.Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Ja sam zainteresiranDa li koga zanima bdsm, gdje će on ljubavnici ili prijateljici svršiti po pički a dečko polizati?!
Moj dojam je da je riječka kultura i društvo općenito previše pitomo i u neku ruku možda čak i konzervativno na neki svoj poseban način. Sad vjerovatno sam pogrešan jer ima ljudi koji se bave ovakvim stvarima, ali...Baš čudno za jednu Rijeku koja je prilično veliki grad po stanovništvu i liberalno podneblje da nije izrodilo barem 2-3 vrhunske domine.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|