Ja bih. Zainteresiran sam.Da li koga zanima bdsm, gdje će on ljubavnici ili prijateljici svršiti po pički a dečko polizati?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih. Zainteresiran sam.Da li koga zanima bdsm, gdje će on ljubavnici ili prijateljici svršiti po pički a dečko polizati?!
Ja sam zainteresiram za dominaciju. Imam iskustva.Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobamZainteresirani? Savjeti?
Ja sam zainteresiranDa li koga zanima bdsm, gdje će on ljubavnici ili prijateljici svršiti po pički a dečko polizati?!
Moj dojam je da je riječka kultura i društvo općenito previše pitomo i u neku ruku možda čak i konzervativno na neki svoj poseban način. Sad vjerovatno sam pogrešan jer ima ljudi koji se bave ovakvim stvarima, ali...Baš čudno za jednu Rijeku koja je prilično veliki grad po stanovništvu i liberalno podneblje da nije izrodilo barem 2-3 vrhunske domine.
Pozz tek sam stavila oglas,nije zasadaNetko slučajno bio kod dotične?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ja sam imao on line odnos s njom. Tko ima viška love i uživa u findomu, moja preporuka.Netko slučajno bio kod dotične?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bok sve mi odgovsra, ali ja bih uzivo tj.u cetiri oka. Hvala. Cekam tvoj odgovor i uzivo.Pozz tek sam stavila oglas,nije zasada
a možda je čovjek jednostavno umroBaš čitam jučer na Fet-u objavu od Domine Stelle (ZG) kako ju je neki lik ispalio za dogovorenu seansu bez da je uopće poslao poruku isprike ili nečega, pa krasno.
I onda ćemo se čudom čuditi kada nas žene gledaju kao klošare i kada žele unaprijed akontacije, only fans pretplate, gift card ili sl. materijalne stvari...
Dva koraka unazad.
Nema nista pod RedVelvet na fetu!... moze link?Imate tu na forumu (mislim da je Zena44) i na fetu RedVelvet. Žena zna šta radi
Kontaktirao i dogovorio se za pocetak 7.mj.!Probao netko sa miss_leam sa feta...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|