Nego, vidim meni novo lice, ova Sofija... Znamo li nešto o njoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li netko info? Zovem al je ugašen mob..Nego, vidim meni novo lice, ova Sofija... Znamo li nešto o njoj?
kak se točno zove na Fetu?Ima li netko iskustva sa Dominom Stelom iz Zagreba sa Feta. Ne vidim ovdje ništa o njoj, ili mi je možda promaklo.
Baš tako kako sam napisao. Zgodna crnka 29 godina tj. prezgodna, nemoguće da to nitko nije vidio.kak se točno zove na Fetu?
Čujem da je super, ali za nešto više s njom treba se pretplatiti na njen OF. Ko voli nek izvoliIma li netko iskustva sa Dominom Stelom iz Zagreba sa Feta. Ne vidim ovdje ništa o njoj, ili mi je možda promaklo.
Pa dobro, ako je to uvjet za seansu sa njom, pretplata nije nešto strašno.Čujem da je super, ali za nešto više s njom treba se pretplatiti na njen OF. Ko voli nek izvoli
Očito je skupa i ekskluzivna..To je i meni bilo čudno da nema ništa više o njoj, a žena je baš bomba samo takva!
Da, vjerojatno se teško dolazi do nje, i osim tog only fansa postoji sigurno i ješ neka kvaka, iako kvalitetu ponekad i nije problem platiti.Očito je skupa i ekskluzivna..
gdje ti to nude?U zadnje vrijeme mi muškarci koji imaju ljubavnice nude cuckold, kad svrše ljubavnici po pički da ja poližem.
Ja sam vec bio na par seansi kod doticne gospodarice potrebno ju je nazvati par puta.I jaa sam pa se ne javlja
Kod Kali sam bio, prvo anketni upitnik, pa na kavi i 2x na sessionu. Jako zadovoljan.Imali itko iskustva ili informacije o Kali Lust ili 1stra sa feta.
Vidim da se tu spominju.
Unaprijed hvala.
Zna li netko nešto o ovoj koja se zove Zla Barbika?
Kakva je Kali dali se drži dogovora i cijena?Kod Kali sam bio, prvo anketni upitnik, pa na kavi i 2x na sessionu. Jako zadovoljan.
1stru sam probao dogovorit, ali se prestala javljat. Čuo sam da je slična ali skuplja od Kali.
Zla Barbika mi je rekla da ne radi za lovu, mislim da ona to radi samo sa svojom poznatom ekipom na bdsm munchevima i partijima...
drži se itekako, sve po spisku radi i uziva u tome... nagrada je bila 1000kn/sat prosle godine kad sam bioKakva je Kali dali se drži dogovora i cijena?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|