vec sam pisao o njima. fuj fuj fuj stara ruzna azijatkinja koja nije vrijedna spomena. vrijedi 20 maraka.Jel iko bio kod Azijatkinja na Stupu, jel ijedna sa slike fakat tu ili su neke nasumicne zene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vec sam pisao o njima. fuj fuj fuj stara ruzna azijatkinja koja nije vrijedna spomena. vrijedi 20 maraka.Jel iko bio kod Azijatkinja na Stupu, jel ijedna sa slike fakat tu ili su neke nasumicne zene?
Većinom starije Kineskinje realno ne vrijede ni 50 KM, gubljenje vremena i novca druže,netko drugi sa tobom komunicira njih obicno bude vise u stanu pa biraš,a nemaš šta izabratiJel iko bio kod Azijatkinja na Stupu, jel ijedna sa slike fakat tu ili su neke nasumicne zene?
Odlična cura.. Hvala na preporuci. Vrijedi svakog penija.https://cityoflove.com/profile/725516/685453
sinoc bio. cura je super i ispunit ce vam svaku zelju ito sa puno zara i volje. moze se cijenda dogovarati
Naravno da nece nigdje bez momkaPrijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.
A sto sam ne pitas Tuzlak supak meraklija nemas ti paraJel ko bio danas sa tom famoznom Bojanom u Tuzli, kakvi su utisci, jel može pušenje bez kondoma i koliko naplaćuje. Jel požuruje, jel nervozna, i da li uživa u sexu uopšte???.hvala..?
Tvoji komentari su uglavnom glupi , a to nije moj nivo, ti ne znaš moje finansijsko stanje računa na banci...niti koliko firmi imam...budi normalan...probajA sto sam ne pitas Tuzlak supak meraklija nemas ti para![]()
koji je kontakt brojJel iko bio s ovom Nera Nera iz Zenice? Ako moze detaljne informacije hvala
ima te li broj svoj gospodjiceEvo odgovora (svrsim ako mi se svidja i dobro jebe)tj mora da me uzbudi.Drugo pitanje ko mi se gadi ne moram da radim! Nisam prinudjena mogu odbiti i birati kao i oni naravno eto.
Imas ti kurac al od metar ko god to prica nema nista a ti si zenomrzac prvo sto nemozes doc do dobrih riba koji kostaju ti si propali kladionicarTvoji komentari su uglavnom glupi , a to nije moj nivo, ti ne znaš moje finansijsko stanje računa na banci...niti koliko firmi imam...budi normalan...probaj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|