Neiskusan1991
Well-known member
Dobro ima kad pisat na forumu kad je tolika gužvaStani u red .Ti si jedno 260ti koji joj je poslao poruku danas
Vidi se da si neiskusan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ima kad pisat na forumu kad je tolika gužvaStani u red .Ti si jedno 260ti koji joj je poslao poruku danas
Vidi se da si neiskusan.
Zar ne vidiš da je unverified profil, otiđi kod ovePozdrav!
Upravo bio, totalno druga cura u sobi, katastrofa. Ako ima neka naša cura za druženje u Mostaru može u privat. Očito koja god piše na stranom jeziku je lažnjak.
![]()
Jos sam nevin sto se tiče ove teme a u godinama za barit neku haha.Zar ne vidiš da je unverified profil, otiđi kod ove
Ovo joj je drugi profil, radi do 2 noćas, stigneš još umočit
A ovo treći profil
Ova isto nije lažnjak, ali radi do 23:30
Ja sam bio kod ove, piše da radi do 4 ujutru
Ima imaIma li neka splicanka da radi po mostaru slucajno?
Najjače je stave sliku tamo neke trebe gori a otvori ti vrata u njoj metar i četeresA to je se i meni desillo al u Mostaru,slike Ruskinje, kad na vratima kineskinja![]()
Joj al ova vick ima šupak uhhhh...vidio sam profil al nisam stigao otići, možda se provozam do Sarajeva samo da je probamZar ne vidiš da je unverified profil, otiđi kod ove
Ovo joj je drugi profil, radi do 2 noćas, stigneš još umočit
A ovo treći profil
Ova isto nije lažnjak, ali radi do 23:30
Ja sam bio kod ove, piše da radi do 4 ujutru
Piše da je od 27.3. u Sarajevu, a ima i recenziju, znači nije šupljak, a baš dobro izgleda, šteta ne otićiJoj al ova vick ima šupak uhhhh...vidio sam profil al nisam stigao otići, možda se provozam do Sarajeva samo da je probam
Od Hareta mozete samo kitu debelu dobiti nista vise.Prodao se @Hare za x.bon
Zar toliko vrijedi obraz
Romeo romeo moj te pomeoOd Hareta mozete samo kitu debelu dobiti nista vise.
E moj Romeo..
Nemoj mi na HaretaRomeo romeo moj te pomeo
A sta znam ljudi danas lako povilene
Neki Hercegovci se naklatili na zajebanciju jos od proslog puta.Hare je nas,Bosanac(bez uvrede normalnim hercegovcima)Romeo romeo moj te pomeo
A sta znam ljudi danas lako povilene
A sta ce,nemaju pametnija posla.Neki Hercegovci se naklatili na zajebanciju jos od proslog puta.Hare je nas,Bosanac(bez uvrede normalnim hercegovcima)![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|