BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma hajde bolan sta se sekiras ,nece joj biti nista,samo ce joj dude porasti ako dobro guta🤣
Vidi...evo otvoreno sad...svi koji su je guzili I bili u vezi s njom,svi su mi pisali da su samo radi seksa tu I da im ne pada napamet imat ista ozbiljno s takvom osobom.Pucaju joj suplje,ona njima,I na kraju supljak svima.Poenta je da sama sebi ne misli dobro,kako ce joj drugi onda misliti.Ne sekiram se,nek guta,flauta sta vec koristi od instrumenata,njen problem.Samo kazem da nije dobro I to nije moj stav vec fakt...sto ce reci bilo ko ko normalno gleda na zivot

Da odgovorim ovom Bojanu 343...Sta je sa Sarom,top riba I to...Prvo,Medena25 je Sofija,a sta je sa Sarom imas broj ukucas u pretrazivac pa je pitas.Kolko vidim radi u 16,Al to je njen problem.Prodjite se mene I direktno ih pitajjte.Odsad javno svima odgovaram sa navodjenjem profila koji me pita 😉
Pa dajte ljudi kakvih brojeva...da i ostali sta jebu sto krijete brojeve...😊

Pa dajte ljudi kakvih brojeva...da i ostali sta jebu sto krijete brojeve...😊
Ovo gore u desnom cosku sto lici na teniski reket ti je trazilica,pa u prazno polje ukucas ime cure koja te interesuje I stisnes pretrazi pa ces doci do brojeva telefona.Ili kad se same reklamiraju,ili od ovih sto gledaju druge sajtove poput COL ili EGE prenesu informacije do kojih mozes doci I sam....Ili pitaj Hareta on zna sve 🤣

Jel ko išao kod ovih Kineskinja u Tuzli da valja ijedna???
Prije 2 mjeseca ,javio sam se na verificirani profil Ruskinje koja je bila u Tuzli ,poslala mi je bruku sliku ,cijena mi jeste bila sumnjiva ali ajde sta je tu je ,otisao sam u istu zgradu gdje sam taj dan isti samo u prijepodnevnim satima bio s Brazilkom,samo razlicti spratovi,a isti ulaz.Umjesto Ruskinje otvorila je kinenskinja koja bukvlano ne lici ninasta,nisam ni ja ljepotan ali nikako nije po mome ukusu,u stanu je neprijatan miris se osjeti ,a ima ih odprilike po 2,3 u istom stanu i u sobama su rasporedjene ,nijedna nije kao te sa slika sto se predstavljaju,jer su slike od totalno drugih osoba.

MOSTAR ☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
JOŠ DANAS DO 00:00 SAM TU
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495

Ovo gore u desnom cosku sto lici na teniski reket ti je trazilica,pa u prazno polje ukucas ime cure koja te interesuje I stisnes pretrazi pa ces doci do brojeva telefona.Ili kad se same reklamiraju,ili od ovih sto gledaju druge sajtove poput COL ili EGE prenesu informacije do kojih mozes doci I sam....Ili pitaj Hareta on zna sve 🤣
Zaista si duhovit...😁🤣...dajte kakav kvalitetan kontakt da puno neistrazujem...

MOSTAR ☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
JOŠ DANAS DO 00:00 SAM TU
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495
Još poruku nisi vratila koju sam ti poslao prije 5 sati, očito da ti se ne jebe, a i mene je želja prošla nakon što sam te 5 sati čekao da odgovoriš na poruku i na kraju nisam dobio nikakav odgovor

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh