BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Provjeren broj Zenica djevojka mlada ekstra ljepa, nije jeftina ali vrijedi svake marke 063 052 906, njen smjestaj extra prijatna i komunikativna, ne trazi nikakve bonove ili slicno. Prezadovoljan sam. Topla preporuka ko se zeli opustit i provest

Jest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan Ermana
Ako pratis forum lutko do sada si mogao skontati da se ja u svakom gradu zadrzim po jedan dan....a za vas koji prozivate ta neka imena samo mi dajete vise volje da radim jer ocigledno palamundanite po citav dan i nemate svoj zivot preko neke tamo devojke kojom ste opsjednuti meni dizete posao pa sam vam i na tome veoma zahvalna 😊
NEBIH SE VISE OGLASAVALA NA OVAKVE RECENZIJE A TEBI PREDLAZEM DA SVOJU IZGUBLJENU PRINCEZU POTRAZIS NA DRUGIM VRATIMA ,KUCAS NA POGRESNA ...SRDACAN POZDRAV 🥰😘

Evo vam kontakt za Mostar, nova je u gradu, 30ak godina, dobrog izgleda, vesela, komunikativna, lagana za dogovor, nikakvi xbonovi, ne lupa cijene, meni je bilo top, javite joj se na whatsapp i dogovarajte ‪+387 63 068 177‬

Ako pratis forum lutko do sada si mogao skontati da se ja u svakom gradu zadrzim po jedan dan....a za vas koji prozivate ta neka imena samo mi dajete vise volje da radim jer ocigledno palamundanite po citav dan i nemate svoj zivot preko neke tamo devojke kojom ste opsjednuti meni dizete posao pa sam vam i na tome veoma zahvalna 😊
NEBIH SE VISE OGLASAVALA NA OVAKVE RECENZIJE A TEBI PREDLAZEM DA SVOJU IZGUBLJENU PRINCEZU POTRAZIS NA DRUGIM VRATIMA ,KUCAS NA POGRESNA ...SRDACAN POZDRAV 🥰😘
Ti si izgubljena ovde nemam ja princeza ovde placipicke placu za takvima ko ti kad ih ispalis jer nemaju od tebe love tek kada spustis loptu radis duso ko ti je kriv

BANJA LUKA☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni.
Plaćate kada dodjete
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na
06680
9495

Prijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.
Pa znaju svi pravo ime i prezime…🙈

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh