Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična cura.. Hvala na preporuci. Vrijedi svakog penija.https://cityoflove.com/profile/725516/685453
sinoc bio. cura je super i ispunit ce vam svaku zelju ito sa puno zara i volje. moze se cijenda dogovarati
Naravno da nece nigdje bez momkaPrijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.
A sto sam ne pitas Tuzlak supak meraklija nemas ti paraJel ko bio danas sa tom famoznom Bojanom u Tuzli, kakvi su utisci, jel može pušenje bez kondoma i koliko naplaćuje. Jel požuruje, jel nervozna, i da li uživa u sexu uopšte???.hvala..?
Tvoji komentari su uglavnom glupi , a to nije moj nivo, ti ne znaš moje finansijsko stanje računa na banci...niti koliko firmi imam...budi normalan...probajA sto sam ne pitas Tuzlak supak meraklija nemas ti para![]()
koji je kontakt brojJel iko bio s ovom Nera Nera iz Zenice? Ako moze detaljne informacije hvala
ima te li broj svoj gospodjiceEvo odgovora (svrsim ako mi se svidja i dobro jebe)tj mora da me uzbudi.Drugo pitanje ko mi se gadi ne moram da radim! Nisam prinudjena mogu odbiti i birati kao i oni naravno eto.
Imas ti kurac al od metar ko god to prica nema nista a ti si zenomrzac prvo sto nemozes doc do dobrih riba koji kostaju ti si propali kladionicarTvoji komentari su uglavnom glupi , a to nije moj nivo, ti ne znaš moje finansijsko stanje računa na banci...niti koliko firmi imam...budi normalan...probaj
Jest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan ErmanaHvala na predivnom druzenju danas u TZ uskoro dolazim opet![]()
Cao ljudi sta je ovaj ege hahaha ne mogu da nadem stranicu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|