BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prijavio sam se na forum ima nekih 3 dana i vidim da pišete toliko ne bitnih gluposti koje nemaju veze sa kurvama.Sta nas boli kurac ko je u koga zaljubljen ,ko koga voli, ko je dobar sa kim.Halo ako nemate provjernu i konkretnu razmjenu nemate sta pisati.Od ovih 2570 stranica mozda je 10 sa nekim indormacijama.Nije vam ovo sijelo gori ste od žena postali.

Ma zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
Ma klosarska posla
Dobio sam od sve i jedne profile jer mi je trebalo pravo ime jednog lika sa kojim sam sjedio u par navrata do jutarnjih sati niti jednu zapratio nisam pogledao slike nema ga na slikama sa njima i cao
A zao bi mi bilo da je istina to sto mahalaju o njemu jer je pozitiva bio

Ma zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
I bolesnika
Najveci sljam je na ovom forumu.
Cura i zena ima ali rade u zatvorenim krugovima i biraju musterije.
Meni jedan nudi xbon za Sofijino ime i prezime u pp.I sta imas od toga?
Pa majmune jedan ja tu curu prije svega gotivim i postujem jer imam s njom korektan odnos.
Sta treba zivot da joj unistim i da se poslije toga osjecam normalno i dobro.
Konji jedni!
Trazite im mane pola vas ovdje kao da vam je centrifuga mozgove oprala na 90 stepeni.

Ma klosarska posla
Dobio sam od sve i jedne profile jer mi je trebalo pravo ime jednog lika sa kojim sam sjedio u par navrata do jutarnjih sati niti jednu zapratio nisam pogledao slike nema ga na slikama sa njima i cao
A zao bi mi bilo da je istina to sto mahalaju o njemu jer je pozitiva bio
Kojeg lika...ma zajebavaju se debili da se ubio.A kad je tu seru sto je tu...Jos poruka ovim sto fol kao izjavljujete ljubav kurvama.Pa sta to vas boli kurac I ko mi sta moze zabraniti.Imate pp pa da se dogovorimo za tu zabranu 😁

I meni pisu nonstop I ako nastave navescu sve profile...Ko je Sofija,Crnka,Sara ,Mini...imas li FB Instagram tik tok,novi broj od ove od one...eto nek se javi neko kome sam dao 😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh