BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Idiote, sto te zanima njeno
Kakvi pacenici jebo te grob
Oce te li i kucnu adresu br. patika sta jedu i spavaju li
Ja sam sinoc dobio od sve i jedne i brojeve privatne i profile fcb inst i ostalog al vam drkarosima nebih proslijedio nema tih para
To je privatnost glupani jedni
Treba ih ceku napraviti I bat cekicem po vugla iz sve snage...Ovo su neki mladji kreteni , 100 posto...

A mozes li nam ti reći svoje pravo ime i prezime,matični broj,adresu stanovanja,gdje radis,koliko zaradjujes,kako ti ide profil na fb i instag.Jesi oženjen koliko djece imas. Daj molim te takve stvari se ovdje nit traze niti daju nekome.
Meni su dolazile informacije nicim izazvane kako se zove momak od jedne,pa drugi,pa treci...a fol je bio da nisu znali jedan za drugog...To jeste privatna stvar,ali ni one nisu ciste u odnosima svojim pa neka ih ne cudi sto se neki nezadovoljni I prevareni trudi da ih sjebe.Ni to nisam prenio,a da hocu stao bi ovaj forum s radom 🤣

Zato opusteno,zajebancija,recenzije...a da se sve zna,zna se.Ali to su njihovi zivoti ne nasi.Zajeban je ovo posao bez obzira koliko zarade.Traume ostaju zauvijek 😉
Mozes li mi samo potvrditi za onog lika jel ok sve i ako imas njegov br ili neki kontakt bio bih zahvalan moze i u pp volio bih se cuti s njim dobar je lik ako je sve mahalska u vezi njega zao bi mi bilo oravo da je istina sto mahalaju

bacio bih pod jaja nešto,ali da nije smor i grob neki.....ozbiljan sam tako da kada pošaljete broj isti neče niko nikada znati....čuna me boli za komentare na ovom forumu

bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.

Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.

Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
kolega, jel moze info u kojem je kvartu? uzeo bih smjestaj negdje blizu. moze i u poruke

MOSTAR ☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
Ponedeljak od 20:30 - 00:00
Utorak 11:00- 22:00
Sreda 11:00- 19:00
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh