Zavidan druže ako te baš zanima. Zavidan nisam samo radoznao. A ti si njen odvjetnik ili si se i ti zaljubio u kurcu pa si se svezao?Zavidna![]()
Ja ću nju naći ovako ili onako, makar joj sa murjom upao na vrata dok se jebe i uzima pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavidan druže ako te baš zanima. Zavidan nisam samo radoznao. A ti si njen odvjetnik ili si se i ti zaljubio u kurcu pa si se svezao?Zavidna![]()
Nisam se zaljubio I nisam njen odvjetnik vec joj odajem respekt sto je zadrzala dostojanstvo,da nemaju drugi jebeni video kako puse kurceve sa zadovoljstvom.Ona se cuvala ako nista tih zajebancija I svaka joj castZavidan druže ako te baš zanima. Zavidan nisam samo radoznao. A ti si njen odvjetnik ili si se i ti zaljubio u kurcu pa si se svezao?
Ja ću nju naći ovako ili onako, makar joj sa murjom upao na vrata dok se jebe i uzima pare.
Joj pa brine me inteligencija ljudi kao ti koji dođu i kažu da odaje respekt kurvi. Pa kralju... Baš smo otišli u kurac kao društvo kad smo do toga došloNisam se zaljubio I nisam njen odvjetnik vec joj odajem respekt sto je zadrzala dostojanstvo,da nemaju drugi jebeni video kako puse kurceve sa zadovoljstvom.Ona se cuvala ako nista tih zajebancija I svaka joj cast![]()
Brini se ti o svojoj koki ne o tudjoj...I ne seri viseJoj pa brine me inteligencija ljudi kao ti koji dođu i kažu da odaje respekt kurvi. Pa kralju... Baš smo otišli u kurac kao društvo kad smo do toga došlo
E cuj upada sa murijom na vrata dok se jebe.Joj pa brine me inteligencija ljudi kao ti koji dođu i kažu da odaje respekt kurvi. Pa kralju... Baš smo otišli u kurac kao društvo kad smo do toga došlo
Ajde sale odjebi sa mojih komentara bgt, nitko te nije pitao za mišljenje ni pametovanje. Ja pitam pitanje, ako ćeš odgovorit slobodno ako nećeš nemoj pametovati. Hajde hvali kurve ,respektaj ih šta li već, vjerojatno je to jedino šta si jebo u životu pa su ti ove 3 ofajle sa foruma pojam žene. Odjebi sa mojih komentara ako nećeš odgovoriti na pitanje koje postavim.Brini se ti o svojoj koki ne o tudjoj...I ne seri vise
Hare ne seri ni ti viseE cuj upada sa murijom na vrata dok se jebe.Ti neki spajdermen sa nalogom od tuzioca.
![]()
Možda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacijeE cuj upada sa murijom na vrata dok se jebe.Ti neki spajdermen sa nalogom od tuzioca.
![]()
Postavi sestri svojoj pitanjeAjde sale odjebi sa mojih komentara bgt, nitko te nije pitao za mišljenje ni pametovanje. Ja pitam pitanje, ako ćeš odgovorit slobodno ako nećeš nemoj pametovati. Hajde hvali kurve ,respektaj ih šta li već, vjerojatno je to jedino šta si jebo u životu pa su ti ove 3 ofajle sa foruma pojam žene. Odjebi sa mojih komentara ako nećeš odgovoriti na pitanje koje postavim.
Sta izradila te pa se svetis...pa I mene je pa se ne svetim.. ne budi picka jbtMožda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacije![]()
Izvini nisam te prepoznaoMožda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacije![]()
Ma ko ga jebe..nek si mu suknuo/laIzvini nisam te prepoznao
Spajdermen iz obavjestajne sluzbe
Hare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o SofijiIzvini nisam te prepoznao
Spajdermen iz obavjestajne sluzbe
O la ,lo la ,tro laMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Koji ste vi debili pa niste ni svjesni svoje nesvjesti. Spolne bolesti vam u plusu a inteligencija u teškom minusuMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Ne diraj mi Hareta za njega ginem,zajedno s tobomHare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o Sofiji
Ne dudlam budalamaHare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o Sofiji
Pa jednom se zivi.. ja cu radi Hareta I troje djece imat za koje nisam krivKoji ste vi debili pa niste ni svjesni svoje nesvjesti. Spolne bolesti vam u plusu a inteligencija u teškom minusu
Zovemo dnk emisijuZnam da je drugo na putu jbg...omaklo se Hare ...bitno je da se mi volimo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|