MA NE MORAJU ME TRAZITI SUTRA CU JA U BL HAHAHAHAHAHAHAHABojanice nema te u Banja Luci. Čuo sam da te traže tamo, tebe i neke tvoje drugare![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA NE MORAJU ME TRAZITI SUTRA CU JA U BL HAHAHAHAHAHAHAHABojanice nema te u Banja Luci. Čuo sam da te traže tamo, tebe i neke tvoje drugare![]()
Ovi moralisti bez recenzija su mi najjaci, neces dzaba jebat ni kod jedne, a popust ganjaj u Rajlovcu.Cuj "grlo'.
Vjerujem da imaš porijeklo sa sela i da se ne možeš riješiti tog seoskog vokabulara,
Dakle ove žene makar bile kurve, nisu krave _ stoka da ih nazivaš grlom.
Miješaš moral i cobanatvo.Ovi moralisti bez recenzija su mi najjaci, neces dzaba jebat ni kod jedne, a popust ganjaj u Rajlovcu.
Kada das na ove prijateljice 10% onoga sto sam ja dao, onda se javi, a do tada napusti moj komentar.
Ajd'odjebi u skokovimaMiješaš moral i cobanatvo.
Nisam moralan čim sam ovde..
Ali nisam ni Čoban kao što si ti.
Nit sam jabao džaba niti očekujem da jebem džaba.
Cobane.
MrsAjd'odjebi u skokovima
Imaš u Modriči onu plavokosu sa istotoviranim playboj zecom na venerinom bregu. Ne znam koliko ti je to daleko.Imal sta samac i okolina
trazi samo raju iz sarajeva061-564-236
Kladionicar raspali, prevara..
Novo grlo koje se pojavi u Sarajevu, a da je koliko - toliko dostupno treba ga staviti pod Unescovu zastitu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|