Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba otkrivati detalje ni o kome..pogotovo ako to ta osoba ne zeli,sto rece ona sama jednom mogla sam I sama staviti da hocu.Nije glupa cura I drzi diskreciju za razliku od nekih koje su snimale video orala uzivo I slale trecim osobama.Sta tu tek reci,to se prosirilo ko pandemija.Nek zive svoj zivot,vi svoj I to je sve.LpPa dobro to je ok, ja znam detalje kad je u Mostaru gdje bude i to, ali kažem da me zanima kako znate takve druge detalje o Sofiji i gdje je šta radi?
Samo glup ne zna ko je Sofija kakva diskrecija njena ovde se pisalo i za salon i sve a to je njena stvar ja nikad ne bi iznio nista svakakoNe treba otkrivati detalje ni o kome..pogotovo ako to ta osoba ne zeli,sto rece ona sama jednom mogla sam I sama staviti da hocu.Nije glupa cura I drzi diskreciju za razliku od nekih koje su snimale video orala uzivo I slale trecim osobama.Sta tu tek reci,to se prosirilo ko pandemija.Nek zive svoj zivot,vi svoj I to je sve.Lp
Ona ti je najpametnija ovdje vjeruj..a vi nastavite sa reklamiranjemSamo glup ne zna ko je Sofija kakva diskrecija njena ovde se pisalo i za salon i sve a to je njena stvar ja nikad ne bi iznio nista svakako
Ma da je najpametnija nebi se kurvala za pare ajde molim te, kakvi su to standardi pameti bgtOna ti je najpametnija ovdje vjeruj..a vi nastavite sa reklamiranjem![]()
Ti bas zapeo za nju...evo gledam ti profil samo ti je ona u porukama...de rijesi to s njom majke tiMa da je najpametnija nebi se kurvala za pare ajde molim te, kakvi su to standardi pameti bgt
Poslao sam ti ppSamo glup ne zna ko je Sofija kakva diskrecija njena ovde se pisalo i za salon i sve a to je njena stvar ja nikad ne bi iznio nista svakako
Ma neka sto sto si zavidan tiMa da je najpametnija nebi se kurvala za pare ajde molim te, kakvi su to standardi pameti bgt
Sta mislis da se druge zene van foruma ne jebu sa strane...ko to misli taj je bas u zabludiNju još nisam probao, nešto mi je sumnjivo oko nje stalno, jedna priča ovdje, druga priča na porukama itd. Par likova kaže jedno par drugo a mala ufurana žešće pa ni sam ne znam. A probao bi nego čim mi smrdi zaobilazim. Plus, mislim da znam o kome se radi ali nisam siguran, a ako sam u pravu onda je Sofija netko koga privatno znam i to mi je baš čudno, neugodno blago rečeno
ZavidnaMa neka sto sto si zavidan ti
Ono iz nadrealista kad hranis ribicu u akvarijumu..Stavis hranu I ako je pojeO onda je on,a ako je pojelA onda je OnAMa neka sto sto si zavidan ti
Priznaj da je ovo 9/10 zato sto si za minut svrsio...a da si za 2 bilo bi 12/10...hvala za info
bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.
Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.
Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
Ja I braa u prevodu znaci grudnjak..tu si vec bio donji
bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.
Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.
Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
Slabo drug ima ja takodjer trazimIma li neko broj od neih dama koje nisu opstepoznate i javne? Okolina BL, Prijedor... Hvala
nije uopce ova sa slika nego izraubana plavusa od cca 45 god
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |