BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nego. Je li moguce da u sa nema nista normalno .... ako neko ima nesto neka pise. Al kako ja vidim, ovako lose nije bilo u zadnje 3 godine

Moze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Od crnke hercegovke sare i sofije nista jer sve ste rastjerali… mi smo narod za ograditi i proucavati bez sumnje

I nemoguce je da u ovakvom sistemu nema djevojaka vec samo nama javnosti nije dostupna. Pricao je onaj jedan lik kako je preko barmena u hotelu dobio kontakt. A takve su skrivene zbog ovakvih idiota. Kako ste krenuli i strankinje cete rastjerati a tamo negdje kad odete sigurno se ne ponasate ovako.
Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.

Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.
Strašno

Hteo bih da podjelim iskustvo sto se tiče naših djevojaka koje dolaze na banjalučku regiju, a oglašavaju se na ovim dostupnim oglasima.
Bio sam sa svim djevojkama osim sa Ines.
Sa Ines nisam bio jer ona traži da joj se dostavi fotografija, i kada dođete na ulaz zgrade ako niste to vi sa fotografije, neće da Vas pusti. Takav je bar bio moj slučaj. A ja jednostavno nisam želeo slati lične fotografije.
Od svih ostalih djevojaka, meni lično najbolja je Enna. Tako se oglašava na City of love. Ona je iz Sarajeva (tako mi je rekla). A dolazi u B.Luku.
Sa njom dobijete pravi GFE. Ko to voli. Djevojka je lijepa, i simpatična je mnogo (draga).
Meni je čak i večeru naručila preko Glovo aplikacije. Pa smo i jeli zajedno. Posto sam platio višesatno druženje.
Jedino sam sa njom imao osećaj kao da sam sa djevojkom.
Sara, Sofija, Hercegovka, Lana... Su ispod.
Iako je Sofija od ovih par navedenih najbolja. I meni najljepša. Nekako je jaran. A Claudija je posebna priča. Ima savršeno tvrdo (trenirano) dupe i tjelo. Ali je takav smor (bar u mom slučaju), kao da si sa ženom. Utrala me pričom, da sam izgubio volju za seksom :). Nadam se da sam bar malo korisnog doprineo forumu.
Bio sam i sa nekom iz Modriče, isto na oglasima se oglašava. Kao da je Barbi iz Osjeka. Ali je naša lujka. Ima istetoviranog plebojevog zeca na venerinom bregu i neku tetovažu iznad dupeta.
Srednja žalost, pije i puši puno. Većina ih puši. I ta Elmana, i Sofija...Treba to vjerovatno i psihički izdržati.

Maju sam zaboravio. Ona je Srbijaka, dobra je za pola sata. Ne za duže. Isto ne gasi cigare. Valjda ovde radi kao konobarica. Fizicki srednja žalost, ali nije loša u krevetu. Kad nema nista drugo. Ali ne za više od jednom (pola sata). Moje iskustvo.
I ona pije viski i puši kao Turčin (ovo je uzrečica, nije vređanje), bar je bilo takvo moje iskustvo.

Pisao sam sa ovim brojem azijatkinja iz Tuzle, uglavnom umjesto njih neko pise i po navodima, njih je u stanu 2-3 i ti kada dodjes biras koju ces... A zapravo posaljes sliku na wa da si ispred zgrade i taj neko ti da sifru (one i ne znaju da dolazis) ... vec boom.

Pisao sam sa ovim brojem azijatkinja iz Tuzle, uglavnom umjesto njih neko pise i po navodima, njih je u stanu 2-3 i ti kada dodjes biras koju ces... A zapravo posaljes sliku na wa da si ispred zgrade i taj neko ti da sifru (one i ne znaju da dolazis) ... vec boom.
Jel to pametna zgrada u Tuzli ili preko puta kineske prodavnice u zgradi tamo su bile

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh