Mozda bi mama tvoja htjela pitaj je da mi popusi dat cu joj 100kmNecu da dužim ne bitne stvari pišemo nije ovaj forum za gluposti glup si i nemam ja nista pricat s tobom i tebi slicnim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi mama tvoja htjela pitaj je da mi popusi dat cu joj 100kmNecu da dužim ne bitne stvari pišemo nije ovaj forum za gluposti glup si i nemam ja nista pricat s tobom i tebi slicnim
BOjanaPa koja se “nova” non-stop javlja i nudi zadnih dana???![]()
ObjaSnioMoze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Od crnke hercegovke sare i sofije nista jer sve ste rastjerali… mi smo narod za ograditi i proucavati bez sumnje
I nemoguce je da u ovakvom sistemu nema djevojaka vec samo nama javnosti nije dostupna. Pricao je onaj jedan lik kako je preko barmena u hotelu dobio kontakt. A takve su skrivene zbog ovakvih idiota. Kako ste krenuli i strankinje cete rastjerati a tamo negdje kad odete sigurno se ne ponasate ovako.
Pa bojana ti je sofijaMoze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Od crnke hercegovke sare i sofije nista jer sve ste rastjerali… mi smo narod za ograditi i proucavati bez sumnje
I nemoguce je da u ovakvom sistemu nema djevojaka vec samo nama javnosti nije dostupna. Pricao je onaj jedan lik kako je preko barmena u hotelu dobio kontakt. A takve su skrivene zbog ovakvih idiota. Kako ste krenuli i strankinje cete rastjerati a tamo negdje kad odete sigurno se ne ponasate ovako.
Bio ja večeras, dogovor brz, cijena 100 € pola 200 € sat.Devojka crnka sitnije grade, ljubazna oral dobar, ugada, mijenja poze, može se i popricati sa njom. Što se mene tice sve ok. Ko je ona privatno ne interesuje me, neznam što se ljudi okupiraju privatnim životom cura, meni je bitna dobra usluga i posle toga svako za svojim zivotom.Moze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
To kakve poruke dobijaju djevojke koje rade i jeste za proucavanje.Moze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Pa budaletine. Zato ispituju ko je ko, sta kako.Bio ja večeras, dogovor brz, cijena 100 € pola 200 € sat.Devojka crnka sitnije grade, ljubazna oral dobar, ugada, mijenja poze, može se i popricati sa njom. Što se mene tice sve ok. Ko je ona privatno ne interesuje me, neznam što se ljudi okupiraju privatnim životom cura, meni je bitna dobra usluga i posle toga svako za svojim zivotom.
Hahaa, cuj damee....to ni D od dame nije.Jel ima iko broj od dame kod ekonomske škole u sarajevu?
Koliko košta informacija?Mlađe su cure u pitanju 22 god
E moj davore ....Evo vam momci sarajevo +38763376640
Jucer bio kod nje sve po p.s.u vidite mozete li termin uganjat uvijek je puna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|