Možda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacijeE cuj upada sa murijom na vrata dok se jebe.Ti neki spajdermen sa nalogom od tuzioca.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacijeE cuj upada sa murijom na vrata dok se jebe.Ti neki spajdermen sa nalogom od tuzioca.
![]()
Izvini nisam te prepoznaoMožda i jesam, netko uzima pare dajući pičku a netko dajući informacije![]()
Hare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o SofijiIzvini nisam te prepoznao
Spajdermen iz obavjestajne sluzbe
O la ,lo la ,tro laMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Koji ste vi debili pa niste ni svjesni svoje nesvjesti. Spolne bolesti vam u plusu a inteligencija u teškom minusuMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Ne dudlam budalamaHare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o Sofiji
Zovemo dnk emisijuZnam da je drugo na putu jbg...omaklo se Hare ...bitno je da se mi volimo
Bar ne upadas u tudje stanove dok se ljudi jebu.Sad Hare konta jbt ovaj ima vise informacija nego onaj![]()
Ma misli na RomeaJesi li poznavao tog lika
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |