Gdje si locirana?Dodji kod mene ja volim kurac nego ista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje si locirana?Dodji kod mene ja volim kurac nego ista![]()
Docicu samo radi tebe dusoHahahah, sa tobom vrijedi popiti kafu. Imam osjećaj da bi padali od smijeha.
Usput da pitam kad ćeš u Sarajevo?
Na kurcuGdje si locirana?
Na necijem samZna li se čijem?
katastrofa… mislim da unazad 15 godina nikad gora ponuda nije bilo. Sve sto je valjalo poudalo se ili otislo vani. Ove mladje generacije ili je zatvoren krug ili sta vec, ali ponuda je odron.A jest bezze kad imas lovu,nije ti zao dati a nigdje prostitutke da valja![]()
Ima i dalje samo treba preko jake preporukekatastrofa… mislim da unazad 15 godina nikad gora ponuda nije bilo. Sve sto je valjalo poudalo se ili otislo vani. Ove mladje generacije ili je zatvoren krug ili sta vec, ali ponuda je odron.
Slab taj kurac, čim imas vremena natakat se po forumu....Na necijem sam
To je bas onaj eskort na ekstra nivou gdje treba da se bude neko i nešto...na forumu je obična raja sa nešto malo novca ili bez novca....Ima i dalje samo treba preko jake preporuke
One influencerice pola su ih kurve za politicare
Ona jovana violina, dodik i njegovi je tamburaju redovno
Iva becun pola sarajevskih politicara je guzilo
Ona emina ligata isto
Ali nema oglasa ne netu za njih niti da se javis, ide preko eventa i dogovora i svodnika
Dobra informacija...ali postavljanje cena kostanja uopste je svagde...koliko je trziste,,zasicenost proizvoda na trzistu...ponuda....potraznja...kvalitet proizvoda pa kod ove vraste da onaj ko postavlja cenu zadovolji svoje apetite...ofnosmo svi postavljaju cenu zbog sebe prvenstveno...a svaka roba ima svog musteriju...i i ovoj oblasti cena se ne komentarise...uzmi...ili ostavi nije obavezno da kupujes skupu robu...svako prema sopstvenim mogucnostima...tako kada saberes sve troskove...vise si pitrosio za uslugu...i neka si...hvala za info...Ljudi nesto kontam kad bi bili složniji i da niko sljedeci mjesec ne ide kod kurvi cijene bi bile nornalne a ne ovo uzimanje do 300 km za nekih pišljivih 30 min.Bio sam jucer u mađarskoj za 30 min platio sam 120 km i ostao sam jos nekih 15 min duze.A djevojka je bomba sprem ovih nasih drioljetina koje su umislile da su neke ribe,ova mađarka ne broji svravanja ma nista uziva u sexu jednostavno.Usluga 10/10 a cijena dosta manja.
Slab kurac i slaba i kurava, tako da to je to.Slab taj kurac, čim imas vremena natakat se po forumu....
Ma nemoj eto ti ces mi rec,i ja nekad imam pauzu nisam ja non stop na kurcu,a vecini vas da vam je picka umjesto kurcaSlab taj kurac, čim imas vremena natakat se po forumu....
Pusti budale nit kurca nit para bolje desanka sakicMa nemoj eto ti ces mi rec,i ja nekad imam pauzu nisam ja non stop na kurcu,a vecini vas da vam je picka umjesto kurca
Glupo mi je pisati bilo šta ozbiljno na forumu, jer je sam forum neozbiljan, uglavnom razumijem ja tebe, da se ljudi sprdaju, da su neozbiljni, al ti misliš da si neki mnogo pametni kurac, pa možeš da procjeniš odma na prvo pitanje kakav je ko ozbiljan, sa parama itd. Pa drsko odjebavaš i kurčiš se, pa drugarice i milione teške kurve, imaju manire. Možda si u kreveti i dobro, ako si i tu kurčevača, onda je to dno, možda i privučeš nekih ovih krkana i seljacina sa parama, al nešto ozbiljnije tu priču zajebi.Ma nemoj eto ti ces mi rec,i ja nekad imam pauzu nisam ja non stop na kurcu,a vecini vas da vam je picka umjesto kurca
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|