Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara, navuce te da dodjes pa otimaju pare, rade u paru i smucali su se kod Bilija na Vracama.Kakva je ova sajra love, cityoflove
Sve tačno, kako kolega kaže...Prevara, navuce te da dodjes pa otimaju pare, rade u paru i smucali su se kod Bilija na Vracama.
Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.Moze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Od crnke hercegovke sare i sofije nista jer sve ste rastjerali… mi smo narod za ograditi i proucavati bez sumnje
I nemoguce je da u ovakvom sistemu nema djevojaka vec samo nama javnosti nije dostupna. Pricao je onaj jedan lik kako je preko barmena u hotelu dobio kontakt. A takve su skrivene zbog ovakvih idiota. Kako ste krenuli i strankinje cete rastjerati a tamo negdje kad odete sigurno se ne ponasate ovako.
StrašnoBojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.
Super oglasi puni nekakvih djevojaka koje nude druženje u Sarajevu, nije moguće da su sve lažnjaci..U ovom Sarajevu tačno nema nista
Jel to pametna zgrada u Tuzli ili preko puta kineske prodavnice u zgradi tamo su bilePisao sam sa ovim brojem azijatkinja iz Tuzle, uglavnom umjesto njih neko pise i po navodima, njih je u stanu 2-3 i ti kada dodjes biras koju ces... A zapravo posaljes sliku na wa da si ispred zgrade i taj neko ti da sifru (one i ne znaju da dolazis) ... vec boom.
Napokon da neko skonta ko je Bojana i kaze da ne moram ja.Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.
Mnogi su skontali i prije tebeNapokon da neko skonta ko je Bojana i kaze da ne moram ja.![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|