Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je tako kako si napisao lusa je skroz i.voli kuracOvako, po mojoj slobodnoj procjeni ima jedno 120kg velike sise i blesava opuštena i nasmijana, ko voli debele mislim da se neće pokajat, meni je pušila i što se toga tice ocjena 12 od 10, djevojka se doslovno davi kur*em najjace od svega je bilo kad se okrenula prebacila glavu preko kreveta i rekla ajde jebi me u ustaiskreno da sam je vidio prije nego sto sam otisao ne bi' otišao 100% za moj ukus je baš debela međutim s obzirom da sam otišao bukvalno sam bio u fazonu ajd, daj sta das i nisam se pokajao uopšte. Ona baš baš voli da puši
nema smještaj, pumpa, soba.
Svratio joj u usta i nece da vadi jos 2 min pusti izludio sam i nisam je mogao ni jebat sjebala mi furku dobra je sexY je stoje joj kileSve je tako kako si napisao lusa je skroz i.voli kurac
Ja zvao na brojNema je na Viber
Jel mislis ma onu u brckom dorotea kako se vec zove.Ja sam je prije 20 tak dana opalio bez kondoma stvarno ima kila ali se jebe ko zmajSvratio joj u usta i nece da vadi jos 2 min pusti izludio sam i nisam je mogao ni jebat sjebala mi furku dobra je sexY je stoje joj kile
Fuj bez kondoma ko to jebe samo bolesnici i pickopacenici i bez para daj sta dasJel mislis ma onu u brckom dorotea kako se vec zove.Ja sam je prije 20 tak dana opalio bez kondoma stvarno ima kila ali se jebe ko zmaj
Zasto ako je dhevojka uredna cemu problemFuj bez kondoma ko to jebe samo bolesnici i pickopacenici i bez para daj sta das
U vasim bolesnim mozgovima eto cuj uredna jebe se bez kondoma ta nije uredna u glavuZasto ako je dhevojka uredna cemu problem
ŠTo's ljubomoran bajo? Ne bi ti je dala ni da staviš 50 kondoma jedan na drugi.. Ja to dozvoljavam samo posebnim momčićima ne može to svako, ajde sad idi ga izdrkaj u peškir i lezi spavatU vasim bolesnim mozgovima eto cuj uredna jebe se bez kondoma ta nije uredna u glavu
Ha ha debela suti pokrij se kad se jebes svinjceŠTo's ljubomoran bajo? Ne bi ti je dala ni da staviš 50 kondoma jedan na drugi.. Ja to dozvoljavam samo posebnim momčićima ne može to svako, ajde sad idi ga izdrkaj u peškir i lezi spavat![]()
Joj koji si kompleksas, picke nisi vid'o od kad si iz nje izaso zadnji put, ajde pali matorac, ni debela te nece lalalalaHa ha debela suti pokrij se kad se jebes svinjce
Da si dobra ne bi se po pumpama jebavala za male pare ne bi ti dao da mi guzicu lizesŠTo's ljubomoran bajo? Ne bi ti je dala ni da staviš 50 kondoma jedan na drugi.. Ja to dozvoljavam samo posebnim momčićima ne može to svako, ajde sad idi ga izdrkaj u peškir i lezi spavat![]()
Ok ja tebe ne bi kad bi mi dzabe davala fuuujJoj koji si kompleksas, picke nisi vid'o od kad si iz nje izaso zadnji put, ajde pali matorac, ni debela te nece lalalala
Ne bi ti je ni polizala ko zna kad si je zadnji put opro? Podaperes li supcic nako posle velike nuzde il pustis da se otare od gace samo?Da si dobra ne bi se po pumpama jebavala za male pare ne bi ti dao da mi guzicu lizes
Nebitna si samo se provaljujesNe bi ti je ni polizala ko zna kad si je zadnji put opro? Podaperes li supcic nako posle velike nuzde il pustis da se otare od gace samo?
Vala da sam na tvom mjestu obrisala bi se sa ovog sajtaNebitna si samo se provaljujes
Vidim ti si dosla da reklamiras picku ko kantuVala da sam na tvom mjestu obrisala bi se sa ovog sajta
Vidim ti si dosla da reklamiras picku ko kantu![]()
Ja umacem al takve kao ti fuj ni da mi platisA ti dosao na sajt gdje se upravo te stvari rade s nadom da ces umocit all jooooj ni selma asvaltina te ne bi primila![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|