Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa budaletine. Zato ispituju ko je ko, sta kako.Bio ja večeras, dogovor brz, cijena 100 € pola 200 € sat.Devojka crnka sitnije grade, ljubazna oral dobar, ugada, mijenja poze, može se i popricati sa njom. Što se mene tice sve ok. Ko je ona privatno ne interesuje me, neznam što se ljudi okupiraju privatnim životom cura, meni je bitna dobra usluga i posle toga svako za svojim zivotom.
Hahaa, cuj damee....to ni D od dame nije.Jel ima iko broj od dame kod ekonomske škole u sarajevu?
Koliko košta informacija?Mlađe su cure u pitanju 22 god
E moj davore ....Evo vam momci sarajevo +38763376640
Jucer bio kod nje sve po p.s.u vidite mozete li termin uganjat uvijek je puna
Fejk?E moj davore ....
Ma jasta je
Ne znam sta bi ti rekao. Neugledno. Meni se nije svidjeloKakva je ova sajra love, cityoflove
Prevara, navuce te da dodjes pa otimaju pare, rade u paru i smucali su se kod Bilija na Vracama.Kakva je ova sajra love, cityoflove
Sve tačno, kako kolega kaže...Prevara, navuce te da dodjes pa otimaju pare, rade u paru i smucali su se kod Bilija na Vracama.
Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.Moze li ko prokomentarisati bojanu? Je li iko bio?
Od crnke hercegovke sare i sofije nista jer sve ste rastjerali… mi smo narod za ograditi i proucavati bez sumnje
I nemoguce je da u ovakvom sistemu nema djevojaka vec samo nama javnosti nije dostupna. Pricao je onaj jedan lik kako je preko barmena u hotelu dobio kontakt. A takve su skrivene zbog ovakvih idiota. Kako ste krenuli i strankinje cete rastjerati a tamo negdje kad odete sigurno se ne ponasate ovako.
StrašnoBojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|