Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može javi se u ppNeko sarajevo za razmjenu?
Kako misliš ona ti i drug ili drugarica?Pozdrav, zna li neko neku iz Sarajeva koja radi trojke?
Mozes li mi samo potvrditi za onog lika jel ok sve i ako imas njegov br ili neki kontakt bio bih zahvalan moze i u pp volio bih se cuti s njim dobar je lik ako je sve mahalska u vezi njega zao bi mi bilo oravo da je istina sto mahalajuZato opusteno,zajebancija,recenzije...a da se sve zna,zna se.Ali to su njihovi zivoti ne nasi.Zajeban je ovo posao bez obzira koliko zarade.Traume ostaju zauvijek![]()
Jes,kazu da ga je negdje kod Hadzica satro voz.Mozes li mi samo potvrditi za onog lika jel ok sve i ako imas njegov br ili neki kontakt bio bih zahvalan moze i u pp volio bih se cuti s njim dobar je lik ako je sve mahalska u vezi njega zao bi mi bilo oravo da je istina sto mahalaju
Kod Babe Atifa je za reverom bila znacka FK Sarajeva,tako da 100 posto nema razloga za briguJes,kazu da ga je negdje kod Hadzica satro voz.
Daj ba ne serite vise
kolega, jel moze info u kojem je kvartu? uzeo bih smjestaj negdje blizu. moze i u poruke
bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.
Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.
Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
drugKako misliš ona ti i drug ili drugarica?
Meni izgleda top...
Ohoo. Evo nam MajeMOSTAR
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
Ponedeljak od 20:30 - 00:00
Utorak 11:00- 22:00
Sreda 11:00- 19:00
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |